Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ROCA X, fond romānesc de investiții īn start-up-uri și tehnologie dedicat afacerilor europene disruptive, anunță primele cinci investiții

11 Octombrie 2019



ROCA X este o inițiativă românească, un fond de investiții în tehnologie, destinat afacerilor disruptive la început de drum care-si propune sa fie un jucător regional, cu acces la companiile de tehnologie europene. Ambiția ROCA X e să creeze o punte de legătură între companiile tech, resursele umane necesare dezvoltării lor, investitorii privați și instituționali și piețele de desfacere worldwide, cu o modalitate extrem de rapidă în luarea deciziilor de investment.

ROCA X este un instrument inteligent, al cărui public-țintă sunt tinerii antreprenori cu idei revoluționare din zona de tehnologie, în stadiu de MVP sau prototip, cu viziunea de a avea un impact în societate și cu pasiunea pentru a transforma această dorință în realitate. ROCA X nu activează exclusiv într-o anumită nișă ci monitorizează activ atât evoluția unor domenii din piața de tech: blockchain, AI, fintech, cât și tendințele nou apărute în tehnologie, derivate din dimensiunile noi ale dezvoltării societății și umanității.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite