Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cu SIVECO Applications respectati standardele europene

22 Septembrie 2006Aderarea la Uniunea Europeana se transforma din vis indepartat in realitate cotidiana. Piata deschisa, concurenta crescuta, standardele europene... sunt subiecte dezbatute tot mai intens de mediul de afaceri, mai ales ca lipsa standardelor europene, spre exemplu, a dus la inchiderea sau restructurarea unor companii in tarile care au aderat anterior. Standardele europene sunt pe de o parte generale (contabilitate) dar si specifice anumitor sectoare economice (transporturi, mediu etc). Alinierea la aceste standarde este asigurata intr-o buna masura si de sistemele IT. Atat pentru transportatori dar si pentru firmele care interactioneaza cu legislatia privind mediul, SIVECO Romania ofera cele mai bune instrumente IT pentru gestionarea eficienta a activitatii.


flagO solutie optima pentru buna administrare a activitatii mijloacelor de transport dintr-o organizatie este Componenta pentru Managementul Transporturilor inclusa in pachetul integrat SIVECO Applications. Acest modul al sistemului informatic integrat dezvoltat de SIVECO Romania inglobeaza functionalitati avansate ce ofera companiilor o imagine clara asupra situatiei operatiunilor de transport si logistica.


Eficienta ca arma impotriva concurentei


trucksComponenta pentru Managementul Transporturilor permite optimizarea costurilor operationale printr-o utilizare eficienta a mijloacelor de transport si a personalului asociat acestora, oferind organizatiilor posibilitatea de a-si gestiona si controla activitatile de transport. Utilizarea Componentei pentru Managementul Transporturilor in cadrul intreprinderilor contribuie semnificativ la:


l Monitorizarea si gestionarea resurselor umane, materiale si tehnice alocate activitatilor de transport.


l Generarea si gestionarea rapoartelor statistice referitoare la activitatile de transport.


l Calcularea coeficientilor de eficienta, randament si profitabilitate asociati activitatilor de transport.


l Reducerea costurilor pe care le implica procesul de transport;


l Definirea oricator tipuri de carburanti pentru un autovehicul si gestiunea mijloacelor de transport cu oricate tipuri de carburanti;


„Componenta pentru Managementul Transporturilor este de un real sprijin organizatiilor care au ales sa-si sporeasca eficienta prin introducerea sistemelor informatice de gestiune economica in activitatile lor curente. Numerosi clienti SIVECO Romania, din cele mai diverse domenii de activitate, au optat, in cadrul pachetului informatic integrat SIVECO Applications, si pentru componenta de Management al Transporturilor. In prezent, componenta de Management al Transporturilor se implementeaza in cadrul Congaz SA, Avicola SA Calarasi, Urban SA, Autoritatea Navala Romana” declara Sorin Dimofte, Director Vanzari Directe si Consultanta.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite