Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cu SIVECO Applications respectati standardele europene

22 Septembrie 2006





Standarde pentru mediu


Protectia mediului este unul dintre sectoarele foarte bine reglementate in Uniunea Europeana. Alaturi de conformitatea cu reglementari privind mediul, motivarea angajatilor si imbunatatirea relatiilor in comunitatea locala, pentru orice companie, prin minimizarea si reciclarea deseurilor si evitarea poluarii se pot obtine reduceri semnificative ale costurilor.


Componenta de Management al Deseurilor din cadrul pachetului integrat SIVECO Applications este proiectata pentru a gestiona activitatile legate de deseuri, incepand cu productia si depozitarea si terminand cu livrarea si eliminarea acestora.


Aplicatia poate gestiona toate tipurile de entitati specifice activitatilor legate de deseuri, cum ar fi: serviciile / departamentele din organizatie, supervizori ai procesarii deseurilor, locatii de stoc pentru deseuri sau parteneri care asigura transportul sau eliminarea deseurilor.


Companii romanesti la standarde europene


Implementarea sistemului integrat SIVECO Applications a contribuit la eficientizarea activitatii a numeroase organizatii a caror activitate influenteaza calitatea mediului.


Astfel, prin informatizare, CONGAZ, unul dintre cei mai importanti furnizori si distribuitori de gaze naturale in localitatile judetului Constanta, are posibilitatea sa respecte reglementarile si prevederile legale de calitate si mediu asumate.


Solutia SIVECO de mentenanta a echipamentelor din Sucursalele Termoelectrica este cea care asigura controlul asupra emisiilor de gaze evacuate in atmosfera, contribuind astfel la reducerea efectului de sera.


Societatea de salubrizare URBAN SA este un alt exemplu. Implementarea sistemului integrat oferit de SIVECO Romania a contribuit la cresterea calitatii vietii cetatenilor prin eficientizarea activitatilor de colectare, reciclare, transport si depozitare deseuri menajere.


Prin implementarea sistemului informatic integrat oferit de SIVECO Romania, Regia Autonoma a Apei din Valea Jiului si-a imbunatatit managementul financiar si operational iar cu ajutorul sistemului de urmarire in timp real a parametrilor de calitate ai apei pe teren prin intermediul unor senzori plasati in Valea Jiului a obtinut imbunatatirea considerabila a conditiilor de viata si mediu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite