Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ESET lansează o nouă generație de produse antivirus pentru utilizatorii de acasă, cu noi module și īmbunătățiri

22 Octombrie 2019





Astăzi se lansează cea mai recentă versiune a soluțiilorESET NOD32 Antivirus,ESET Internet SecurityșiESET Smart Security Premium, care oferă integrare multiplatformă, adaugă machine learning avansat, un manager de parole îmbunătățit și criptare securizată a datelor.

Noul upgrade răspunde unor nevoi pe care utilizatorii de acasă le manifestă la nivel global, de a fi protejați cât mai bine într-o lume din ce în ce mai conectată. Așa cum este prezentat într-un raport recent care analizează tendințele de creștere la nivelul internetului, ne putem aștepta ca până în 2022 numărul global de conexiuni și de dispozitive folosite de către utilizatori să atingă28,5 miliarde de noi dispozitive.

Cea mai recentă ediție a gamei de produse ESET destinată utilizatorilor de acasă include o serie de noi funcții și îmbunătățiri ale produselor. Soluțiile ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium și ESET Cyber Security Pro suntcompatibile acum pe multiple platforme.

Structura noii generații de produse este completată cu un layer de machine learning, utilizatorii fiind, astfel, mai bine protejați împotriva amenințărilor nemaivăzute sau a celor de tip zero day.

Descărcați aici: imagini cu produsele, un infografic, comunicatul de presă în format .doc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite