Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

“Flexibilitatea solutiilor Epicor ne-a permis sa integram si sa controlam toate procesele de business”

22 Septembrie 2006



“Sistemul iScala – Ascent (ERP-CRM) implementat a condus la cresterea calitatii serviciilor pe care le oferim si, implicit, ne-a creat un avantaj competitiv.”


Dl. Sorin Baltag, CEO Genesys Systems


Dezvoltarea continua a companiei Genesys a condus la relatii de business din ce in ce mai complexe, atat cu lantul de furnizori cat si cu clientii si posibilii clienti. Intrucat solutia ERP/CRM existenta nu mai facea fata cerintelor si fluxului de informatii generat de operatiunile companiei a fost necesara inlocuirea sa cu un nou sistem integrat care sa corespunda unor noi criterii de performanta si functionalitate in concordanta cu strategia de dezvoltare a companiei.


Cerinte:


Astfel, o prima cerinta a fost integrarea tuturor fluxurilor de business precum si integrarea sistemului cu celelalte solutii informatice utilizate deja de Genesys, de exemplu, cu magazinul on-line.


O alta necesitate a fost asigurarea suportului informatic pentru gestiunea activitatilor de import precum si pentru serviciile post-vanzare (urmarire echipamente in service, urmarire echipamente prin numere seriale, integrare cu cititoare de coduri de bare) precum si integrarea lor cu celelalte fluxuri corelate, precum cel financiar.


In ceea ce priveste operatiunile financiare, trebuia ca noul sistem sa rezolve problema unei evidente mai bune a cash-flow-ului.


Suportul pentru deciziile strategice si operationale trebuia asigurat de instrumente performante de raportare care sa poata prelucra datele in timp real si care sa ofere rapoarte manageriale complexe de analiza pe linii de business, brand-uri, centre de cost/profit.


Se dorea ca noul sistem integrat sa devina, prin componenta CRM, baza unei activitati de marketing eficiente. De aceea, una dintre cerinte a fost ca sistemul sa permita administrarea chestionarelor de marketing si analiza datelor rezultate.


Solutie:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite