Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

“Flexibilitatea solutiilor Epicor ne-a permis sa integram si sa controlam toate procesele de business”

22 Septembrie 2006




Domnul Sorin Baltag, CEO Genesys, explica configuratia aleasa pentru compania sa:


“In urma unui atent studiu al produselor ERP/CRM disponibile in Romania, grupul GENESYS a ales produsele EPICOR: iScala pentru nucleul ERP (financiar, contabilitate, logistica, gestiune, facturare) si Ascent pentru dezvoltarea functionalitatilor CRM (order processing, telesales, telemarketing, chestionare client, help-desk, service & support, s.a.), HR si asset management. Integrarea intre cele doua produse a fost realizata de specialistii GENESYS, care au acumulat o importanta experienta in perioada proiectului. “


Principalul motiv care a condus la alegerea solutiilor Epicor a fost flexibilitatea oferita de Ascent CRM pentru implementarea tuturor fluxurilor de business specifice Genesys precum si integrabilitatea celor doua aplicatii care face ca totul sa functioneze ca un singur sistem, perfect integrat.


Amortizarea investitiei:


Amortizarea investitiei se face intr-un timp relativ scurt datorita numeroaselor imbunatatiri pe care sistemul le aduce, printre care :


- Implementarea sistemelor de notificare automata asupra scadentei facturilor, cu efecte directe asupra cash flow-ului.


- Economii de timp prin scurtarea duratei tranzactiilor de achizitii si vanzare si urmarirea echipamentelor prin coduri de bare (achizitie, miscari stoc, vanzare, service)


- Un proces de marketing mult imbunatatit, prin generarea si prelucrarea automata a chestionarelor de marketing, prin profilarea precisa a publicului tinta, factori ce au contribuit in final la cresterea vanzarilor.


Despre Epicor Software Romania


Epicor Software Romania (fosta Scala Business Solutions) este filiala companiei americane Epicor Software Corporation si partener pentru Romania al Ciber Group Ltd. si Hummingbird Ltd. Aceste parteneriate au propulsat compania pe o pozitie privilegiata, aceea de furnizor de solutii perfect integrabile pentru managementul afacerilor: ERP (iScala), CRM (Ascent) si Content Management (Hummingbird).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite