Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Maguay, singura companie din România invitată de Intel pentru a dezbate inovația în domeniul data centerelor

23 Octombrie 2019



Maguay, cel mai mare producător român de servere, este singura companie din România care a fost invitată în calitate de partener Intel HPC (High Performance Computing) Specialist la evenimentul exclusivist Intel DSG Executive Summit, în San Francisco, California, pentru a discuta despre cele mai noi inovații tehnologice.

Data Center Solutions Group Executive Summit a avut loc în perioada 16-18 octombrie și a tratat, într-un cadru interactiv, subiecte precum evoluția în domeniul data centerelor, inteligența artificială și convergența cu HPC-ul, precum și alte tehnologii inovatoare pe care Intel, împreună cu partenerii săi, intenționează să le introducă în anii următori.

Invitația primită de Maguay la acest eveniment restrâns este rezultatul recunoașterii de care se bucură atât compania din România, cât și reprezentantul său - Eduard Pughin - după parteneriatul de peste 20 de ani, care a inclus în timp și apartenența la Intel Board of Advisors pentru regiunea EMEA.

„Parteneriatul cu Intel a fost unul câștigător pentru compania Maguay, care și-a dorit să vină cu echipamente, soluții și servicii precum marii producători, dar la un nivel de preț rezonabil, contopind avantajele și flexibilitatea micilor producători cu calitatea și exigența celor mari. Astfel am reușit să convingem și să educăm piața românească, Maguay fiind o prezenta constanta în Top 5 Server Vendors”, a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.



„Performanța de a ajunge furnizor pentru CERN și a contribui la imensul grid HPC al acestei organizații (peste 700 dintre serverele de acolo sunt Maguay eXpertServer!) reprezinta încununarea eforturilor pe care le-am făcut în cei peste 20 ani de activitate, în care am construit sisteme de calcul incepand de la PC -uri desktop și mobile și pana la servere și soluții complexe de stocare virtualizate. Clienții Maguay sunt atat companii private de toate dimensiunile, cat si instituții din sectorul public.”, a adăugat Eduard Pughin.

În 2018 Maguay a devenit Intel HPC Specialist, îndeplinind toate cerințele acestei specializări. Această nouă distincție îi oferă companiei un statut special și întărește relația pe care Maguay a dezvoltat-o cu Intel, în cei peste 20 ani de parteneriat. Printre beneficii se numără posibilitatea de a implementa cele mai noi tehnologii din domeniul HPC și AI, într-un “time-to-market” record, prețuri și condiții speciale pentru clienții Maguay, acces la prototipuri etc.

În plus, în 2019, Maguay a devenit și partener NVIDIA Preferred Solution Provider, pentru soluțiile din domeniul HPC, a Inteligenței Artificiale și Învățării Aprofundate (Deep Learning).


Despre Maguay Computers

Maguay este unul dintre cel mai importanți producători români de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite