Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Smart TV-ul 4K Gazer TV43-US2G funcționează optim cu Android și iOS

12 Noiembrie 2019Cu un raport calitate/ preț foarte bun, Gazer Limited anunță disponibilitatea în România a televizorului Gazer TV43-US2G cu cele mai noi și mai inovative funcționalități smartTV, la o rezoluție 4K UHD, culori vii și luminoase.
Gazer Colorit
Tehnologii de afișare


Echipat cu un panou IPS, televizorul de 43” dispune de rezoluție 4K UHD și suportă HDR, această funcționalitate generând un gamut de culoare extins și o imagine mai luminoasă. Modelul este presetat în trei moduri de imagine: Standard, Dinamic și Soft, dar și de un mod manual, care poate fi folosit de către utilizatori pentru setări personalizate ale luminozității, contrastului, saturației de culoare și claritate.

Facilitățile de conectivitate depășesc așteptările

Gazer TV43-US2G dispune de două intrări de antenă (satelit și T2), o intrare VGA, o intrare analog audio, o ieșire optică, un jack audio, un conector USB 2.0, trei conectori HDMI și două intrări video analogice. Conectarea la Internet poate fi realizată atât prin fir, cât și prin Wireless (802.11ac 2x2 Dual Band 2.4 și 5 GHz). Există suport și pentru Bluetooth 4.0, modul cu ajutorul căruia se poate conecta la televizor tastatura, mouse-ul, game-pad-ul, boxele wireless sau căștile.

Sistem de iluminare și design

Sistemul de iluminare este unul tip D-LED, LED-urile fiind uniform distribuite în spatele panoului, ceea ce îi conferă un flux luminos uniform pe toată suprafața. În pofida sistemului de iluminare, grosimea televizorului este de doar 3cm în partea superioară, designul produsului fiind discret, completat de marginile frameless de doar 1, respectiv 2 centimetri.
Gazer SmartTV

Platformă Inteligentă

Gazer TV43-US2G utilizează un SoC pe 64 de biți fabricat de Realtek (4 nuclee Cortex-A53 care funcționează la frecvențe de până la 1100 MHz) și dispune de 2 GB RAM și 16 GB stocare internă pentru platformă. Sistemul de operare folosit este Android 7.1.1, platforma fiind intuitivă, rapidă și performantă. Interfața grafică a fost personalizată de către Gazer pentru o experiență de utilizator completă. Astfel, platforma este similară cu Android TV, utilizatorii având la dispoziție Google Play Store, dar și un magazin propriu prin intermediul căruia se pot instala aplicații precum Chrome browser, Instagram, diverse video playere sau jocuri. În plus, utilizatorii pot instala manual fișiere apk de pe stick-uri USB.

Controlul televizorului se face atât cu ajutorul telecomandei, cât și prin intermediul aplicației smart de mobil – Gazer TV, disponibilă atât pe smartphone-uri Android, cât și iOS. Televizorul Gazer TV43-US2G este disponibil în România prin intermediul partenerilor autorizați ELKO Romania.

Despre Gazer LimitedParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite