Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Prodigy Tehnologii implineste 6 ani

22 Septembrie 2006Anul 2006 marcheaza pentru Prodigy Tehnologii 6 ani de existenta. Sunt multi, sunt putini, este greu de apreciat, insa este cert ca acesti ani reprezinta o perioada de maturizare in dezvoltarea si oferirea de solutii software.


ProdigyPRODIGY TEHNOLOGII, prima companie indiana pe piata romaneasca de software, a inregistrat rapid o crestere a cifrei de afaceri datorita serviciilor de calitate oferite si a unei echipe dedicate si inovative.


In numarul trecut al revistei am facut referire la MERLIN - ERP – produsul principal dezvoltat de echipa PRODIGY si la cateva avantaje ale implementarii unei astfel de solutii:


1. Control in timp real al afacerii


2. Automatizarea proceselor din cadrul companiei


3. Vizualizarea lantului furnizor – valoare adaugata - beneficiar


4. Folosirea mai eficienta a resursei umane


5. Concentrare pe analiza activitatii economice


Gandit la inceput ca o aplicatie adresata pietei de distributie, astazi sistemul este intalnit in domenii mult mai diverse: asigurari, financiar, cash&carry si ultimul, dar nu si cel din urma, fiind cel al productiei.


Marirea si diversificarea portofoliului de clienti s-a putut face datorita modului in care sistemul a fost conceput: flexibil si usor customizabil, dar si prin asigurarea unor servicii profesionale aferente unei astfel de implementari.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite