Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Prodigy Tehnologii implineste 6 ani

22 Septembrie 2006




Prodigy Tehnologii a facut un pas important in anul 2005 - devenind Microsoft Certified Gold Partner, urmat in 2006 de certificarea Veritest pentru aplicatia Merlin, certificare ce atesta compatibilitatea rularii aplicatiei pe platforma Windows Server 2003 si SQL Server. De asemenea, Merlin va fi listat in Windows Server Catalog, un centru de resurse online ce permite clientilor din intreaga lume sa identifice echipamentele sau aplicatiile compatibile cu familia Windows Server 2003.


Planurile strategice de viitor ale Prodigy Tehnologii vizeaza dezvoltarea permanenta si consolidarea pozitiei de piata a sistemului ERP Merlin, precum si dezvoltarea segmentului de aplicatii personalizate. Concret, se lucreaza la dezvoltarea unui modul complex care sa permita abordarea unui nou segment: zona de productie, pe langa clientii traditionali din sectorul de distributie.


De curand, compania a inceput implementarea standardului international de contabilitate (IAS) International Accounting System in vederea aderarii la Uniunea Europeana.


Prodigy_Gerasimos_Gazis“Colaborarea cu PRODIGY s-a dovedit extrem de utila pentru compania noastra, gama larga si flexibila de produse oferite fiind capabila sa raspunda celor mai diverse si exigente cerinte ale clientilor sai, prin folosirea tehnologiei de ultima ora”.
Gerasimos Gazis – General Manager NBG Asigurari SA / Alpha Insurance SA



Prodigy_Constantin_Pirvu“Colaborarea dintre ALPHA BANK ROMANIA SA si firma PRODIGY Tehnologii SRL a inceput in anul 2003 cu implementarea primului modul al Aplicatiei de Gestiune a Mijloacelor Fixe. Colaborarea a continuat, cu alte implementari si upgrade-uri reusite, ceea ce ne permite sa calificam aceasta companie ca un partener de incredere si pentru viitor.“
Constantin Pirvu – Director IT ALPHABANK ROMANIA SA



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite