Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

i-SENSYS - o noua gama de echipamente laser dedicata pietei SOHO

22 Septembrie 2006



CANON CEE a organizat la Praga, in saptamana 4-8 septembrie a.c. un lant de evenimente prilejuite de lansarea noului sub-brand: i-SENSYS - echipamente dedicate pietei SOHO (small office, home office).


Dedicata satisfacerii necesitatilor birourilor mici si mijlocii, noua gama Canon i-SENSYS este remarcabila prin calitate, rapiditate si usurinta in utilizare.
MF5730_Ambient
Aceste echipamente contin o serie de noutati tehnologice care le fac sa fie mai performante pentru segmentul de piata caruia se adreseaza.


Spre exemplu, datorita tehnologiei On-Demand-Fixing, se reduce timpul de incalzire si consumul de energie. Sistemul Quick First Print face ca utilizatorul sa nu mai astepte acel timp de incalzire a aparatului, echipamentele putind ramane in standby o zi intreaga, si revenind la viata in momentul in care sunt solicitate.


Comoditatea lucrului cu aparatura este un alt factor vizat de aceasta noua gama. Sistemul “All–in–one cartrige” permite schimbarea rapida a consumabilului si elimina cheltuielile cu mentenanta. Inca din 1982, Canon a dezvoltat sistemul all-in-one care combina cele trei elemente esentiale ale oricarui copiator – tonerul, cilindrul si unitatea de curatire intr-un singur recipient – cartusul All-in-one Canon care ofera practic un echipament nou o data cu fiecare inlocuire.


De asemenea, un factor important luat in considerare odata cu lansarea acestei game este designul, echipamentele fiind elegante si compacte, cu o amprenta redusa pentru a se putea integra cu usurinta in orice tip de birou.


Noua gama i-SENSYS include doua imprimate laser: i-SENSYS LBP5300 si i-SENSYS LBP3360 si trei echipamente multifunctionale laser: i-SENSYS MF4150, i-SENSYS MF4140 si i-SENSYS MF4120.


Multifunctionalele i-SENSYS permit utilizatorului sa imprime fata-verso, sa copieze, sa scaneze si sa transmita/primeasca faxuri – totul cu ajutorul unui singur echipament extrem de compact, care economiseste spatiul.


Imprimanta mono i-SENSYS LBP3360 dispune de compatibilitate PCL5e si PCL6, iar imprimanta color i-SENSYS LBP5300 dispune de viteze superioare de tiparire color, ambele avand incluse dispozitivul duplex si interfata de retea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite