Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

De ce ai nevoie de GTS Disaster Recovery

27 Noiembrie 2019



In era digitalizarii, suntem zilnic expusi la vulnerabilitati tehnologice ce ne pot afecta activitatea, cauzand companiei pierderi financiare, probleme de reputatie, sau intrarea in faliment. Fie ca vorbim de imposibilitatea de a accesa emailurile, serverul organizatiei, sau chiar pierderea unor date critice, este important ca in astfel de situatii sa fie asigurata continuitatea afacerii si a serviciilor prin implementarea unui plan de recuperare a datelor in caz de dezastru.

GTS Disaster Recovery, soluții complete care răspund oricărui scenariu!
Cu o recuperare a datelor in timp real si fara costuri ascunse, solutiile GTS Disaster Recovery permit restaurarea sistemelor, infrastructurilor si a datelor critice, precum si reluarea activitatii in urma unor dezastre naturale, brese de securitate sau erori umane. Acestea raspund oricarui scenariu de replicare solicitat de client sau de reglementarile industriei in care clientul activeaza, putand acomoda replicari ale serverelor fizice sau virtuale catre Cloud, ale unui Cloud privat catre Cloud-ul public, independent de tehnologia de virtualizare utilizata.

Parteneriate cu furnizori de top:
GTS Disaster Recovery via VMware, implementata prin vCloud Availability
Este destinata companiilor cu o infrastructura virtualizata de VMware, replicabila catre Cloud-ul GTS.
Suporta mediul virtualizat cu VMware din sediul clientului (on-prem) catre Cloud GTS (Bucuresti sau Cluj), in baza unei licentiere minime de VMware-Essential-Plus din partea clientului, precum si mediul virtualizat de tip Public Cloud, intre locatiile GTS, cu ajutorul vCA Cloud to Cloud.

Facilitati:
♦ Conectivitati asigurate prin solutiile de date GTS
♦ Posibilitatea setarii RPO la minim 15 minute
♦ Permite 24 de instante de replicare, la alegerea clientului pentru fail-over

GTS Disaster Recovery via Carbonite
Aceasta vizeaza companiile care necesita replicarea infrastructurii critice, de orice tip, catre Cloud-ul GTS, indiferent de tipul de mediu, virtualizat sau fizic, Cloud privat sau public. Ea permite diverse sisteme de operare, precum: Windows Server, Redhat Enterprise Linux, Oracle Enterprise Linux, CentOS, Ubuntu, Suse, integrare cu VMware ESXi si Microsoft Hyper-V si Cloud public, AWS, Azure, Google Cloud, vCloud Director.

Facilitati:
♦ Asigura setarea RTO-ului in cateva minute, cu un fail-over rapid
♦ Garanteaza replicarea continua a datelor intre site-uri multiple fizice, virtuale sau Cloud based.

Indiferent de nevoile de securitate, noi avem solutii
Gama variata de servicii de securitate include Firewall as Service (FwaaS), Backup as a Service, GTS Anti DDoS, Managed Network Security, produse anti-malware si solutii integrate de securitate (supraveghere video, control acces, detectie si alarmare la efractie si incendiu).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite