Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

KYOCERA – inovatie si fiabilitate

22 Septembrie 2006Nu doar costul initial este foarte important in luarea deciziei de achizitie a unei imprimante, ci si costul de utilizare sau mai ales acesta din urma. Odata investitia facuta, impactul costurilor ‘ascunse’ incepe sa fie resimtit tot mai mult. Costul principal in exploatarea unui echipament ramane costul consumabilelor care poate ajunge la de cateva ori pretul imprimantei.


De aceea, cand dorim achizitionarea unei imprimante, atentia noastra trebuie indreptata catre Costul Total de Utilizare (TCO)


graficTehnologia unica de la Kyocera – ECOSYS – este special conceputa pentru a minimiza costurile de printare, bazandu-se pe componente cu o durata de viata extinsa ca cilindrul din siliciu amorf a carui rezistenta poate fi comparata cu duritatea diamantului.


Kyocera a dezvoltat recent o noua forma de toner – ce contine particule ceramice – acestea “lustruind” cilindrul si prelungindu-i durata de viata (pana la 500.000 pagini). De asemenea, forma circulara a noilor particule de toner ofera, pentru toate modelele, o calitate superioara de printare.


De curand Kyocera a lansat o noua familie de produse competitive, din gama imprimantelor monocrome workgroup, care utilizeaza aceeasi tehnologie unica de la Kyocera – ECOSYS. Noile modele ofera caracteristici superioare vechilor modele, la un pret de achizitie similar. Noile imprimante ofera productivitate si calitate impresionanta de printare la un nivel de zgomot redus - printr-o serie de modificari de design - care nu deranjeaza utilizatorul in activitatea sa.


Permanenta preocupare a companiei Kyocera Mita privind importanta costului total de utilizare (TCO) pentru imprimantele de birou a dus la crearea unei aplicatii – Printer Economy Check (PEC) cu ajutorul careia cei interesati pot sa verifice ei insisi costurile reale ale oricarei imprimante, indiferent de producator. Aplicatia PEC ofera optiunea unei prognoze a costurilor aferente unui anumit volum lunar de tiparire, pe anumite perioade de timp. Utilizatorii au posibilitatea de a calcula si compara costurile totale de exploatare - pe diferite perioade de timp - ale mai multor imprimante (modele diferite, producatori diferiti), aratand care este cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor, prin calcularea TCO. Aplicatia este flexibila si usor de utilizat.


Pentru mai multe informatii privind Imprimantele Kyocera, vizitati site-ul www.scop.ro si www.kyocera.ro


Este timpul pentru o schimbare de tehnologie!


Material realizat de SCOP ComputersParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite