Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Gasirea Profitului din Depozite

22 Septembrie 2006




Pe partea de mobilitate exista numeroase companii care vorbesc despre acest concept la nivel mondial. Symbol este una din companiile care s-a impus de-a lungul timpului, la inceput numai in SUA, dupa care la nivel mondial, prin tehnologiile dezvoltate si implementate in cadrul unor solutii specifice de mobilitate pentru logistica.


Se poate spune ca Symbol este una din putinele companii care a incercat sa-si imbunatateasca portofoliul cu produse care sa raspunda cu adevarat cerintelor existente in depozite. Rezistenta este unul din punctele ce trebuie avute in vedere la utilizarea unor terminale mobile in depozite. Utilizatorii echipamentelor Symbol pot sta linistiti, deoarece produsele acestora sunt testate in conditii create in medii speciale, asemanatoare celor din depozite, atat pentru functionare cat si pentru rezistenta la cadere sau alte „pericole”. Avand o strategie foarte bine pusa la punct de acoperire a nevoilor ce tin de mobilitate cu o gama larga de produse, a reusit in cele din urma sa fie singura companie care poate dovedi ca ofera solutii end-to-end complete pentru capturarea, mutarea si gestionarea datelor.


In Romania, Symbol este prezent prin-tr-o retea de parteneri alcatuita din Resseleri Autorizati si un singur Premier Business Partner: compania Novensys, care are de altfel si cea mai veche relatie de parteneriat cu Symbol in Romania.


Software-ul consacrat Logistics Vision™, oferit pe piata de Novensys, este o familie de aplicatii integrate de ultima ora, care permit companiilor moderne mari si mijlocii sa administreze si sa optimizeze intregul lant de aprovizionare. Aceasta include cele mai bune practici ale corporatiilor multinationale de varf de pe majoritatea pietelor. Logistics Vision™ foloseste cele mai noi tehnologii de citire a codurilor de bare, frecventa radio si de manevrare a materialelor pentru a furniza solutii la cheie, in timp ce arhitectura sa deschisa permite integrarea facila cu sisteme de informatii ERP & MRP existente. Acesta este foarte adaptabil, bazandu-se pe cele mai noi reguli comerciale si tehnici de proiectare a scenariilor, si folosind un mecanism excelent de personalizare, care genereaza o interfata cu utilizatorul foarte usor de folosit. Este realmente un software multilingv, care permite fiecarui utilizator sa ruleze aplicatia in propria sa limba, si a fost conceput de la bun inceput pentru a suporta in timp real toate activitatile solicitante de executie in domeniul logisticii, pentru volume mari de tranzactii (intreprinderi mari si mijlocii, cu locatii multiple).


100% - acoperire nevoi depozit


Evolutia Novensys de-a lungul timpului a facilitat imbunatatirea portofoliului si largirea acestuia cu produse care sa raspunda unei mari parti din nevoile unei companii ce detine un sistem de logistica. In acest moment, solutia Novensys ofera: captarea datelor prin cititoare coduri de bare, transportul datelor prin retele wireless, managementul tuturor echipamentelor din gestiune printr-o platforma integrata si managementul tuturor activitatilor de logistica prin aplicatii specifice. Daca privim in portofoliul companiei, vom observa ca acopera partea de software prin suita de aplicatii dezvoltata de Mantis, iar partea de hardware - mobilitate prin parteneriatul cu Symbol. Un astfel de portofoliu are un mare avantaj: clientii nu trebuie sa faca mix & match intre produsele unor producatori diferiti pentru a acoperi complet nevoile existente intr-un depozit.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite