Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

DACRIS introduce chatboţi Druid pentru creşterea productivităţii agenţilor de vânzări

20 Decembrie 2019

Bucureşti, 19.12.2019.
Druid, producătorul de asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise, anunţă lansarea chatbotului CRIS, destinat creşterii productivităţii agenţilor de vânzări din DACRIS, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru birou din România, partener al grupului Staples din Statele Unite. Soluţia a fost proiectată, dezvoltată şi implementată cu suportul Software Selector, partener de implementare DRUID.

Chatbotul, lansat intern sub numele "CRIS", a fost proiectat şi antrenat de echipa Software Selector special pentru nevoile DACRIS de a creşte productivitatea celor peste 50 de agenţi de vânzări prin automatizarea activităţilor repetitive şi consumatoare de timp. Astfel, CRIS oferă în timp real echipei de vânzări informaţii despre listele de clienţi, puncte de lucru şi persoane de contact, liste de produse, stocuri, comenzi şi detalii comenzi, liste de preţuri şi discounturi active, liste facturi şi avize emise in ultimele doua luni sau liste de facturi neîncasate la nivel de client indiferent de vechime. CRIS trimite alerte şi notificări pe email, generează rapoarte şi este integrat în fluxul de aprobare de documente.

Pentru simplificarea comunicării cu agenţii de vanzări, soluţia agreată a fost accesarea lui CRIS direct prin intermediul portalului intern prin care agenţii introduc comenzile clienţilor. Autentificarea fiecărui agent se face automat, agenţii având acces printr-un conector SQL la o bază de date sincronizată cu sistemul ERP utilizat de DACRIS. Chatbotul CRIS filtrează automat informaţiile în funcţie de rolul şi drepturile utilizatorilor. Astfel, dacă un agent poate extrage informaţii doar despre clienţii proprii, un manager poate obţine rapid rapoarte despre clienţii tuturor agenţilor din subordine. Un număr de până la 10 superutilizatori, din zona de top management, au acces la toate informaţiile din sistem.

"CRIS ne ajută să reducem activităţile de rutină ale agenţilor de vânzări. În medie, dacă fiecare agent poate economisi între 5-10 minute pe zi, la nivelul întregii forţe de vânzări ne aşteptăm la un impact financiar pozitiv. Mai mult, agenţii se pot concentra pe activităţi legate de generarea de oportunităţi noi şi venituri suplimentare." declară Marilena Zamfir, director executiv DACRIS.

"Am apreciat şi am folosit din plin avantajele arhitecturii Druid: configurabilitatea fluxurilor conversaţionale, posibilităţile de integrare cu sistemul clientului, securitate si scalabilitate. Avantajele tehnologice, combinate cu deschiderea DACRIS spre tehnologii moderne, ne-au permis o implementare în doar câteva săptămâni" declară Stefăniţă Stoica, CEO Software Selector.

Druid este singura companie din România specializată în dezvoltarea unei platforme low-code prin care asistenţi virtuali inteligenţi pot fi antrenaţi şi specializaţi în procese complexe tip Enterprise. Sutele de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.druidai.com

Despre DACRIS
DACRIS (www.dacris.net) este una dintre cele mai importante firme care oferă soluții pentru birouri, cu peste 200 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproape EU21M , având o experiență de 25 de ani în domeniu. În prezent Dacris este unicul importator al produselor Pilot în România și distribuitor pentru branduri de renume.

Despre DRUID
Druid (www.druidai.com) este o companie de înaltă tehnologie care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate şi a tehnologiei proprietare NER, DRUID permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi antrenaţi în conversaţii specifice pe roluri, procese, industrii. In mai puţin de 1 an de la lansare, DRUID are deja clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD, Asirom, DACRIS, ProTV, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona sau Servier. Compania a demarat dezvoltarea unui ecosistem de parteneri de implementare şi pregăteşte lansarea operaţiunilor în USA.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite