Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Gazer TV49-US2, un smart TV adaptat nevoilor moderne

29 Ianuarie 2020








Am apreciat faptul că suporții sunt extrem de stabili, dar mai ales că nu ocupă mult loc. Prin urmare, fără să irosești spațiu, poate fi instalat într-un loc destul de îngust, chiar și pe un raft din bibliotecă.

Pe de altă parte, poziția suporților nu poate fi modificată, asta înseamnă că nu poți face ajustări ale televizorului. Avantajul este că televizorul își păstrează o poziție naturală perpendiculară, fără să facă vreun unghi de vizualizare.
Dacă vreți să rotiți televizorul ușor spre stânga sau spre dreapta, trebuie ridicat și mutat cu totul, manual, dar nu e o problemă, pentru că este foarte ușor.

Mi-a plăcut designul, carcasa are un aspect elegant, iar rama este subțire, aproape imperceptibilă de jur împrejurul ecranului.

Telecomanda este chiar bine gândită, de dimensiuni reduse, aproape cât un telefon mobil, iar asta înseamnă că poate fi mânuită ușor cu o singură mână. Butoanele sunt aerisite și intuitive, m-am obișnuit repede cu ea și de multe ori nici nu mai era nevoie să mă uit la butoane, le-am învățat poziția rapid.


Calitatea imaginii și a sunetului
M-a surprins calitatea imaginii. Recunosc, aveam preconcepții despre această marcă, de care nu am auzit prea multe până acum, însă mi-au fost spulberate după ce am început să folosesc televizorul.

Ecranul IPS True RGB m-a impresionat, iar filmele pe care le-am vizionat mi s-au părut a fi la standarde cinematografice. Nu sunt expert grafician, dar culorile sunt vii, bine reglate, fără a-ți lăsa vreun moment impresia că sunt artificiale. De asemenea, luminozitatea maximă este mare, suficientă încât să nu te deranjeze o lumină naturală care bate direct înspre ecranul televizorului.

Sunetul Dolby Digital este puternic și clar. Gazer TV49-US2 are două difuzoare de câte 8 Wați, care folosite la maxim pot deranja vecinii pe cel puțin trei etaje în sus și în jos. Sunetul este suficient pentru orice activitate recreațională, filme, jocuri pe consolă sau muzică.

Interfața
După cum spuneam, televizorul este de tip smart TV și funcționează cu sistem de operare Android 7.1. Chiar dacă are sistem de operare, nu vă imaginați că se pot instala pe televizor aceleași aplicații de pe telefonul mobil. E nevoie de personalizări, de adaptări la rezoluții și multe alte detalii tehnice, motiv pentru care aplicațiile cele mai populare pentru smart TV-uri sunt cele precum YouTube sau Netflix.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite