Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Gazer TV49-US2, un smart TV adaptat nevoilor moderne

29 Ianuarie 2020






Gazer TV49-US2 are un procesor care nu dă rateuri. În plus, majoritatea funcțiilor se bazează pe Internet, iar conectivitatea la Internet 802.11ac a funcționat fără probleme. Am vizionat filme pe Netflix cu imagini curate ca lacrima, fără întreruperi sau alte neplăceri vizuale.

Trăiască YouTube!



Trăiască YouTube-ul pe smart TV! Am conectat smartphone-ul la televizor, cu ajutorul unui cod (detalii aici), iar în acest fel am putut transfera pe televizor toată libertatea pe care mi-o oferă aplicația YouTube de pe telefonul mobil. Vizionezi clipurile preferate pe TV comandându-le de pe telefonul mobil. Practic, îți transformi mobilul într-o telecomandă youtubiană.



https://www.youtube.com/watch?v=Oi7i5J-yPc4 (pentru embed)

Telefonul transformat în telecomandă
Eu rătăcesc mai mereu telecomanda televizorului, dar niciodată nu-mi pierd smartphone-ul. Gazer s-a gândit la asta și a făcut o aplicație care transformă telefonul în ceva mai mult decât o telecomandă, devine un panou tactil cu tastatură, ce oferă mai multe posibilități de control al televizorului.

Tot prin intermediul acestei aplicații este posibilă redarea fotografiilor și a conținutului video de pe dispozitive mobile, precum smartphone sau tabletă.

Concluzie

Raportul calitate/preț pentru acest televizor este mai mult decât atrăgător. Cred că merită cu prisosință cei 1.659 lei, imaginea, sunetul, funcțiile și aplicațiile care pot fi instalate pe acest dispozitiv îl transformă într-un televizor perfect adaptat nevoilor prezente ale unei familii moderne.