Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Konica Minolta extinde parteneriatul cu M-Files pentru a oferi clienților soluții performante de management al informațiilor

30 Ianuarie 2020Konica Minolta, lider mondial pe piața de soluții și servicii IT, anunță parteneriatul tehnologic cu M-Files, furnizor de soluții de management al informațiilor. După succesul înregistrat în mai multe țări, cele două companii și-au consolidat parteneriatul pentru a furniza soluții inteligente de management al informațiilor pe întreaga piață europeană. Konica Minolta Business Solutions Europa și M-Files își propun să ofere clienților soluții de management al documentelor bazate pe tehnologia AI. Prin intermediul acestui parteneriat, utilizatorii vor beneficia de soluții optimizate de management al documentelor.

Parteneriatul cu M-Files este o dovadă în plus a nevoii în creștere a pieței pentru soluții inteligente de management al documentelor, cu scopul de a crește afacerile și de a susține inițiativele strategice de transformare digitală a companiilor”, a declarat Katja Nick, Product Marketing Manager - Managementul informațiilor, Konica Minolta Business Solutions Europa. „Parteneriatul cu M-Files reprezintă pentru noi o oportunitate și sperăm într-o colaborare eficientă și pe termen lung, în beneficiul clienților noștri comuni.”

M-Files pune la dispoziția utilizatorilor o platformă unică de gestionare a informațiilor care organizează conținutul în funcție de ceea ce este, și nu de locul unde este stocat. Utilizatorii se pot conecta la folderele și sistemele de rețea existente, cărora le pot adăuga capacități integrate de flux de lucru și instrumente avansate de căutare și filtrare. Soluțiile de management al informațiilor bazate pe tehnologia AI se integrează perfect în portofoliul de soluții oferit de Konica Minolta.

Parteneriatul dintre cele două companii a debutat cu proiecte în 14 țări europene, demonstrând astfel un potențial ridicat. Spre exemplu, Astrup AS, furnizor norvegian de metale și semifabricate din plastic, a digitalizat etichetele cu coduri de bare cu ajutorul soluției oferite de Konica Minolta, în urma parteneriatului cu M-Files. Soluția arhivează toate documentele noi, pentru care generează timbre digitale, asemănătoare codurilor de bare digitale, facilitând identificareadocumentelor și conectarea datelor la sistemul ERP existent. Prin digitalizare, fluxurile de lucru sunt mai eficiente și mai rapide, iar afacerea este vizibil îmbunătățită. O altă digitalizare de succes a fost realizată pentru cel mai mare producător norvegian de beton. Vechiul sistem IT al companiei a fost înlocuit de M-Files cu o nouă platformă care gestionează automat fluxurile de lucru. Optimizând procesele de planificare, a crescut și eficiența afacerii. Aceste două exemple evidențiază performanța ridicată a soluției și beneficiile rezultate în urma implementării acesteia.

„Suntem mândri să extindem parteneriatul cu Konica Minolta,” a afirmat Scott Erickson, Senior Vice President al diviziei de vânzări M-Files, la nivel global. Colaborarea dintre cele două companii și soluțiile oferite clienților noștri comuni întăresc angajamentul de a sprijini industriile de top, instituțiile din sectorul public, companiile mici, mijlocii și mari.”

Parteneriatul cu M-Files face parte din strategia de dezvoltare a Konica Minolta. „Compania pune la dispoziția clienților soluții IT viabile, prin care aceștia își pot crește productivitatea afacerii. Colaborarea cu M-Files este un exemplu foarte bun al modului în care venim în sprijinul clienților noștri, oferindu-le o experiență de lucru îmbunătățită.”, a declarat mai Katja Nick.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite