Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Mobilitate si siguranta

22 Septembrie 2006



AROBS Transilvania Software are o vasta experienta in domeniul solutiilor informatice din domeniul mobilitatii, fie ca este vorba de automatizarea fortei de vanzari, de localizarea parcului auto sau de sistemele de navigatie rutiera GPS. Daca Track GPS- solutia de localizare a flotei - va ajuta sa monitorizati la maximum flota auto si sa evitati astfel intarzieri nejustificate sau fraude, navigatoarele GPS distribuite de AROBS (Mio, Eten si Empus, impreuna cu hartile IGO si Destinator) ofera siguranta unui drum linistit, direct la destintie, fara rataciri si pierdere de timp cu cautarea rutei de urmat.


Un sistem de navigatie GPS permite stabilirea inca de acasa a traseului optim, gasirea facila a adresei de livrare si elimina timpii morti cu cautarea drumului de urmat, iar TrackGPS ofera angajatorului posibilitatea de monitorizare a vehicului si a conducatorului auto daca acesta urmeaza sau nu traseul pre-stabilit si aduce economii importante in gestionarea flotei auto.


hartaCele doua sisteme combinate nu aduc doar liniste si siguranta, dar mai ales importante economii legate de eliminarea intarzierilor nejustificate, a consumului mare de combustibil, alegere de trasee nepotrivite, opriri repetate, precum si supravegherea conducatorului auto oriunde in tara etc.


Ce este Track GPS?


Track GPS este un sistem ce permite utilizatorului localizarea si coordonarea precisa a parcului auto, cu cel mai avansat mecanism de control al costului cu angajatii mobili. Sistemul foloseste rapoarte si harti detaliate permitand informarea precisa cu privire la pozitia vehiculelor pe traseu, rutele exacte parcurse, numarul de opriri si timpul exact petrecut in fiecare locatie. Sistemul contribuie la imbunatatirea activitatii firmelor de transport ce detin un parc auto si pentru care livrarea produselor si serviciilor catre clienti este de maxima importanta.


Track GPS este o aplicatie web, accesibila prin intermediul Internetului, ceea ce permite staffului companiei de transport sa conduca afacerea si sa o monitorizeze prin intermediul unui PC conectat la Internet, fie prin intermediul unor terminale mobile de genul PDA (Personal Digital Assistant) cu cartela GPRS de date. Comunicarea se face atat prin GPRS cat si prin SMS, facand posibila interactiunea intre parti in timp util. Pe autovehicul (camion, TIR, microbuz) se instaleaza un GPS conectat la un dispozitiv GSM gen telefon mobil, care transmit pozitia si statusul mijlocului de transport.


Solutia a fost initial dezvoltata pentru clienti din Austria si Germania, iar apoi adaptata necesitatilor transportatorilor din Romania. Printre clientii din tara se numara Tarell Bucuresti, Gama&Gama Satu Mare, Comatex Zalau, Steaua Nordului Constanta si altii.


“Am implementat sistemul Track GPS pe 20 de autovehicule aflate in parcul nostru auto si am beneficiat de importante economii. Track GPS a fost solutia pe care am cautat-o pentru optimizarea activitatii noastre”, a declarat Marius Balas, director general Gama&Gama.


Aplicatia permite obtinerea de informatii legate de deplasarea autovehiculelor prin accesul permanent la pozitionarea pe harta, kilometri parcursi, viteza autovehiculului, cat si o serie de rapoarte cuprinzand informatii precum foaia de parcurs, consumul de combustibil etc.


Beneficiile utilizarii solutiei Track GPS:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite