Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Computaris Romānia anunță lansarea unei noi linii de business dedicată soluțiilor Cloud

09 Martie 2020Computaris România, companie de transformare digitală și consultanță strategică, lansează o nouă linie de business dedicată soluțiilor Cloud transpunând astfel experiența internațională de peste 25 de ani și în plan regional.

Lansarea liniei de business Cloud devine, astfel, componenta centrală a parteneriatelor de transformare digitală în Computaris, prin livrare de soluții ultra-personalizate, procese transparente și costuri optimizate.

Experiența de peste 25 de ani pe care Computaris o are în software și tehnologie, tradusă printr-o multitudine de proiecte internaționale de succes, ne-a învățat să intuim nevoile clienților. Tocmai de aceea, linia de Cloud a fost gândită astfel încât să ofere soluții ultra-personalizate, mapate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client, dar și o siguranță sporită a datelor. În plus, avem în plan o dezvoltare locală amplă, care ar completa portofoliul de rezultate excelente obținute cu partenerii noștri globali”, a declarat Raluca Rusu, CEO Computaris.

Decizia de migrare și modernizare a aplicațiilor în Cloud reprezintă un avantaj competitiv major în 2020, prin optimizarea proceselor de business. Tranziția în Cloud facilitează accesul către piețe și tehnologii noi, inovatoare, care pot transforma modul de interacțiune cu clienții. Astfel, clienții Computaris beneficiază de un set complet de soluții end to end și au oportunitatea de a se concentra pe core business, având asigurate procesele de administrare, operare și management al aplicațiilor.

Într-o eră digitală, performanța este dictată de scalabilitate, agilitate și optimizare a proceselor și soluțiilor de business. Astfel, extinderea serviciilor prin noua linie de Cloud susține noua strategie de business şi rezultatele pozitive obţinute până în acest moment prin proiectele de inovaţie şi înaltă tehnologie furnizate clienţilor globali ai Computaris.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite