Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Performanțe și design de top pentru echipamentele Konica Minolta – bizhub i-Series, la doar un an de la lansare

07 Aprilie 2020Konica Minolta, lider mondial pe piața multifuncționalelor A3, anunță că, la doar un an de la lansare, bizhub C250i este cel mai bine cotat echipament din gama bizhub i-Series, cu peste 28.000 de unități vândute în Europa, din aprilie 2019 și până la finele anului (conform Infosource). Echipamentele din gama bizhub i-Series, la fel ca majoritatea dispozitivelor Konica Minolta, pot fi operate la distanță, un avantaj pentru utilizatori, în contextul actual de prevenire a răspândirii COVID-19.
În plus, bizhub C250i precum și alte sisteme din gama bizhub i-Series, lansată în aprilie 2019, au câștigat cel mai râvnit premiu de design din lume, Red Dot Award, la categoria „Product Design 2020”.
Premiul subliniază puterea Konica Minolta în modelarea pieței, dar și faptul că, urmând conceptul „Intelligent Connected Workplace”, compania răspunde, astfel, nevoilor actuale.
In acest mod, rolul dispozitivelor de imprimare destinate birourilor sau al echipamentelor multifuncționale (MFP) nu este diminuat de digitalizare. Mai mult, MFP-urile evoluează tocmai pentru a-și menține un rol central în această transformare, menținând astfel trendul ascendent pe piața echipamentelor de printare.

“Lumea evoluează. Afacerile tind să devină birouri conectate digital, care reunesc inteligent persoane, spații și dispozitive. Noua noastră gamă de echipamente conține hub-uri inteligente compatibile cu IoT, concepute pentru a deschide calea către Biroul Viitorului. Succesul acestei game arată modul în care se schimbă rolul multifuncționalelor în birou. Aceste dispozitive tind, din ce în ce mai mult, să devină piesa centrală a Biroului Viitorului, acolo unde oamenii, spațiul și dispozitivele se conectează intuitiv, iar noua gama a multifuncționalelor bizhub i-Series a fost concepută special pentru acest rol”, spune Olaf Lorenz, Director General, Divizia de Marketing Internațional, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.Gama de echipamente bizhub i-Series combină printarea cu eficiența pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și organiza, eficientiza și personaliza procesul de imprimare, oferind în același timp instrumentele pentru digitalizarea fluxurilor de lucru.
Cu o interfață ce prezintă funcționalități intuitive și inovatoare și prevăzute cu un sistem de procesare puternic, integrat, modelele bizhub i-Series oferă acces securizat și se pot personaliza, în funcție de tipul de business, cu o gamă ofertantă de aplicații disponibile în magazinul online Konica Minolta MarketPlace, preinstalat pe fiecare echipament.

Echipamente pentru birou, operate de la distanță
Echipamentele Konica Minolta pot fi utilizate chiar și de la distanță. În contextul actual, în care societatea este îndemnată și îndrumată continuu să respecte regulile de igienă pentru a se proteja împotriva COVID-19, Konica Minolta subliniază că majoritatea dispozitivelor sale - inclusiv toate multifuncționalele bizhub i-Series - pot fi operate de la distanță. Prin urmare, este posibil ca aceste dispozitive, proiectate pentru a fi folosite de mai mulți angajați, să fie accesate fără ca utilizatorul să fie nevoit să atingă panoul de control.

Acest lucru poate fi realizat, de la distanță, prin intermediul computerelor, telefoanelor mobile sau al tabletelor și funcționează pe principiul remote, prin afișarea panoului de control pe ecranele dispozitivelor personale prin intermediul unei interfețe web.

Astfel, utilizatorii vor putea accesa panoul multifuncționalului ca și când ar fi lângă acesta. Dacă, până în prezent, această funcție nu a fost utilizată, ea se poate activa cu ușurință direct din setările propriului dispozitiv (telefon, tabletă sau computer personal). Pentru a facilita procedura de activare, Konica Minolta oferă asistență clienților și partenerilor săi, prin telefon.

Un alt mod de utilizare a echipamentului se poate efectua prin accesarea panourilor de control cu ajutorul stilourilor tactile, care pot fi ușor dezinfectate. Pentru a igieniza panourile de control precum și întregul dispozitiv, este suficient să folosiți orice preparat disponibil pe bază de alcool, potrivit pentru suprafața în cauză. Acest produs trebuie șters, întotdeauna după aplicare, cu un material textil uscat.Un sistem de securitate performant

Pentru a asigura cele mai înalte standarde de securitate, Konica Minolta a decis să se asocieze cu Bitdefender - lider în securitatea IT. Rezultatul este un sistem de securitate unic și complet, cu o soluție anti-virus încorporată pe dispozitiv.

Cu ajutorul bizhub Secure, pot fi accesate diferite niveluri de securitate și licențe pentru a proteja memoria dispozitivului și setările rețelei. Totodată, noile echipamente inovatoare își păstrează în continuare rolul tradițional de printare, copiere, scanare și fax – cu o interfață modernă, ușor de utilizat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite