Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Performanțe și design de top pentru echipamentele Konica Minolta – bizhub i-Series, la doar un an de la lansare

07 Aprilie 2020




Olaf Lorenz explică: „Se observă zilnic, în cadrul activităților de birou, că funcțiile oferite de multifuncționale nu sunt depășite de digitalizare și nici rolul printului nu are cum să dispară.” Mai degrabă, aceste roluri se completează reciproc. „Sesizăm evaluări diferite ale utilizatorilor, în funcție de nevoile fiecăruia. În unele cazuri, ei preferă printarea - în special când este vorba de un conținut complex.” Un compendiu recent de cercetări științifice sugerează că există un merit pentru această abordare: conținutul explicativ deosebit de complex este mai bine înțeles pe hârtie decât pe ecran.

„În alte cazuri, vizualizarea digitală are un avantaj clar atunci când avem de-a face cu explicații dinamice sau animate, de exemplu. Utilizatorii de astăzi doresc să aibă de ales, iar precedeul de trecere de la modul tipărit la cel digital trebuie să fie cât mai cursiv posibil”, completează Lorenz.

Design premiat pentru cel mai bine vândut echipament
Conform datelor Infosource, bizhub C250i este lider pe piața europeană a echipamentelor multifuncționale A3. Numărul de unități vândute a crescut constant pe fiecare sfert de trimestru și, astfel, a ajuns modelul de top pe vânzări, de la lansarea sa în aprilie 2019. Pe lângă succesul rapid pe piață, bizhub i-Series a atras atenția asupra designului exceptional, user friendly, asigurându-și astfel două premii foarte importante de design.

În cadrul decernării internaționale a premiilor Red Dot Awards 2020, bizhub C250i, incluzând și modelele bizhub C300i / C360i, precum și bizhub C3350i cu bizhub C4050i, au primit prestigiosul premiu Red Dot din categoria „Product Design 2020” pentru calitatea lor superioară și designul deosebit.

În urmă cu câteva luni, Konica Minolta a mai primit și distincția Good Design 2019, de la Institutul Japonez de Promovare a Proiectării (JDP) pentru modelele bizhub C360i / C300i / C250i. La acordarea premiului, juriul a lăudat echipamentele multifuncționale color A3 pentru „designul sofisticat” și interfața extrem de intuitivă și prietenoasă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite