Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

IBM și Cisco sprijină īnvățămāntul la distanță din Romānia

09 Aprilie 2020




O clasă virtuală completă
Cisco Webex este o soluție completă dedicată colaborării. Versiunea Meetings nu include doar videoconferințe, ci și posibilitatea de a partaja desktopul și aplicațiile, dar și resurse multimedia și sondaje. Totul în timp real.

Aceste funcții permit crearea unei clase virtuale complete, în care elevii participă la ore în mod vizitator, fără a avea nevoie de un cont de utilizator. Totul este gestionat din camera personală a profesorului, care „invită” elevii, controlează sunetul - având posibilitatea de a opri microfoanele elevilor atunci când este nevoie - și poate înregistra sesiunea pentru a o distribui sau analiza mai târziu.

Versiunea Cisco Webex Teams facilitează colaborarea între profesori și personalul școlii, oferind capabilități avansate de chat, video-conferință și partajare a ecranului și a documentelor într-un mediu mai structurat.



Sprijin pentru comunitatea didactică

În plus, IBM oferă asistență comunității didactice pentru adoptarea și utilizarea platformei. Aproximativ 300 de specialiști din companie s-au oferit voluntari, atunci când compania le-a oferit posibilitatea, oferindu-și serviciile profesorilor în timp record.

Voluntarii de la IBM România - care lucrează, la rândul lor, de acasă prin intermediul Cisco Webex - vor ajuta profesorii să învețe cum să profite la maximum de platformă. De asemenea, ei vor putea asigura asistență de la distanță pentru a rezolva orice nelămuriri sau probleme tehnice. Mai mult, Cisco a realizat și ghiduri video pentru asistență.

Confidențialitate și securitate
Platforma Cisco Webex are peste 130 de milioane de utilizatori la nivel mondial în fiecare lună și procesează peste 6 miliarde de minute de ședințe lunar. Este o soluție de Cloud Computing care nu ocupă spațiu pe calculatoarele personale.

Mereu disponibilă prin intermediul unei conexiuni la internet, aceasta asigură confidențialitatea și securitatea datelor și a conținutului transmis în cadrul sesiunilor cu ajutorul unor instrumente avansate de securizare și criptare.

Resurse suplimentare:

Școlile se pot înscrie în program aici:
https://clasa-mea-de-acasa.mybluemix.net/

Scoaladinvaliza.ro
Reteauaedu.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite