Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

S-a lansat BrokerMap, platforma de colaborare și comunicare între inovatori

05 Mai 2020UEFISCDI anunţă lansarea BrokerMap, platformă de colaborare și comunicare între inovatori.

Brokermap (https://www.brokermap.gov.ro) este o inițiativă a UEFISCDI în cadrul platformei BrainMap pentru a facilita gratuit comunicarea, schimbul de idei și servicii, și parteneriate între inovatori, creatori și implementatori.

Spaţiul de colaborare pus la dispoziţie de BrokerMap vine ca răspuns la situaţia fără precedent cauzată de pandemia COVID-19 şi la nevoia de a accelera procesele care produc soluţii concrete.

Platforma BrokerMap lansată de UEFISCDI se adresează, în principal, mediului de cercetare și de inovație, dar rămâne deschisă tuturor celor care au idei sau resurse și vor să contribuie la rezolvarea unor probleme nou apărute, uneori, cu un grad ridicat de complexitate și ale căror soluții necesită noi punți de colaborare.

“Contextul actual ne obligă la distanţare socială. Tocmai de aceea, implicarea şi comunicarea devin şi mai importante în rândul comunităţii de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare (CDI) din România. BrokerMap este un instrument pe care îl oferim membrilor comunităţii CDI şi prin care dorim să accelerăm procesul de găsire a soluţiilor la provocările cauzate de COVID-19”, a precizat Adrian Curaj, Director General al UEFISCDI.

Pe platforma BrokerMap, anunţurile cu idei, servicii și parteneriate sunt publicate gratuit, prin intermediul unui cont pe platforma BrainMap.Tags: inovare, UEFISCDI

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite