Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AccurioPress C14000 la cea de-a doua instalare, īn Romānia

17 Iunie 2020




“Planurile de dezvoltare a afacerii și achiziționarea de noi sisteme pe zona de producție digitală și industrială sunt constante, iar sistemul AccurioPress C14000 este parte integrantă din acestea. Criteriile pe care ne-am bazat, atunci când am luat decizia de a-l achiziționa, au fost în primul rând legate de prețul pe pagină și ne așteptăm la o amortizare rapidă a investițiilor. De asemenea, calitatea printului și fiabilitatea utilajului sunt alte două criterii care au primat, iar aici suntem în curs de evaluare, deoarece abia a fost instalat și încă nu am început o producție propriu-zisă”, a mai adăugat dl. Tudorache.




AccurioPress C14000 - echipament reprezentativ pentru noua serie AccurioPress, aduce plus valoare clienților prin crearea unor oportunități noi de extindere a afacerilor pe care le dețin. Totodată, prin utilizarea noului sistem de producție, clienții beneficiază de o eficiență operațională accelerată și o îmbunătățire a costurilor totale de proprietate (TCO), cu o amortizare rapidă a investițiilor.

Sorin Sumănaru, Team Leader în Cadrul Departamentului de Soluții Profesionale și Industriale de Printare al Konica Minolta Business Solutions România, a declarat: “Konica Minolta România vine cu o propunere interesantă de business pentru producătorii de print digital locali, prin introducerea pe piață a noului sistem de producție AccurioPress C14000, care aduce o productivitate crescută, costuri mai mici de producție, o gamă mult mai variată din perspectiva suportului de printare, iar toate acestea, împreună, oferă clienților noștri o creștere semnificativă a competitivității pe piețele în care activează. Dacă ar fi să descriu în trei cuvinte această nouă mașină de producție, aș menționa: EFICIENȚĂ, AUTOMATIZARE, FIABILITATE.”
RETHINK EFFICIENCY

Konica Minolta acordă o importanţă deosebită dezvoltării de soluţii pentru creșterea afacerilor clienţilor și partenerilor săi. Graţie sistemului AccurioPress C14000, ce poate printa pe o varietate sporită de suport media, de la hârtie subţire până la 450 g/mp, hârtie texturată, plicuri și etichete din poliester, productivitatea este mult îmunătăţită. Odată cu lansarea sistemelor de producție digitală AccurioPress C14000 și C12000 a fost creată o oportunitate majoră de intrare pe segmentul echipamentelor de mare producţie pentru companie. Atât seria de sisteme AccurioPress, cât și opţiunea îmbunătăţită de control al calităţii IQ-501 sunt concepute și oferite pe piaţă exclusiv de către Konica Minolta.

“În compania noastră, lucrurile evoluează foarte rapid pe zona de dezvoltare a noilor tehnologii, iar faptul că suntem lideri de piață ne oferă posibilități multiple. Lansez, cu această ocazie, o provocare către toți cei din domeniu, interesați de eficientizarea businessului pe zona de print digital profesional și industrial, să ne contacteze în vederea domnstrațiilor live pe care le oferim în cadrul showroomului nostru – Digital Imaging Square”, a mai adăugat Sorin Sumănaru, Team Leader Konica Minolta BSR.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite