Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

HBO Nova a achiziționat o nouă linie de producție etichete de la Konica Minolta

06 Iulie 2020Investițiile efectuate în sistemele de tipărire și finisare digitală all-inclusive, precum și asistența în domeniul consultanței de afaceri oferită de Konica Minolta crează noi oportunități pe piața producției de etichete, aflată într-o continuă creștere.

HBO Nova AS, societate înființată ca rezultat al fuzionării companiilor de tipar nordice Haugesund Bok & Offset (HBO) și Nova Print Stavanger AS, beneficiază, în prezent, de noi posibilități de dezvoltare a afacerilor cu ajutorul echipamentelor Konica Minolta și consultanței în domeniu oferită de companie.
Din luna iulie, portofoliul de echipamente al HBO Nova AS va fi completat cu un nou sistem de producție digitală a etichetelor, de la Konica Minolta – AccurioLabel 230 roll-to-roll. Acesta va fi instalat în fabrica din Haugesund, Norvegia, odată cu unitatea de finisare DC330 - convertor special dezvoltat pentru finisarea etichetelor tipărite digital și care poate funcționa atât în linie cu presa digital, cât și ca unitate independentă.

Instalarea noului sistem de producție AccurioLabel 230 și a unității de finisare DC330 aveau ca termen inițial de finalizare luna martie. Cu toate acestea, pandemia de coronavirus a dus la blocarea totală a lucrărilor și la o întârziere așteptată a instalărilor. Însă, imediat după relaxarea parțială a măsurilor adoptate împotriva răspândirii COVID-19 și mulțumită comenzilor de etichete care au continuat să crească, HBO Nova a decis să continue instalările.Sistemul complet de printare, convertire și finisare de la Konica Minolta va permite HBO Nova să le ofere clienților săi etichete autoadezive tipărite digital, în tiraje mici și mijlocii, cu o calitate de tipar de cel mai înalt nivel posibil, destinate oricărui scop imaginabil. O piață de nișă, deja identificată și explorată în mod activ, este etichetarea recipientelor pentru bere. Astfel, în urma unei creșteri accentuate a mini-fabricilor și a dezvoltării producției de bere atât la nivel national, cât și international, ofertele HBO Nova lansate pe piața de producție digitală a etichetelor tipărite pe AccurioLabel 230 pot aduce noi rate de profit. Sectorul alimentar este, de asemenea, o zonă de exploatare și implementare a producției de etichete digitale. În acest sector, HBO Nova a descoperit oportunități atât la nivel local, cât și în Europa de Vest și în Orientul Mijlociu.

Orjan Risanger, nou director general al HBO Nova, a declarat:
„Vreau să adresez aprecierile noastre sincere echipei Konica Minolta, pentru profesionalismul cu care ne-a acordat suportul necesar pentru a ne ajuta să ajungem acolo unde suntem acum. Personalul a fost instruit în vederea utilizării proceselor digitale și asupra aspectelor comerciale, creându-se, astfel, o platformă specială destinată generării de noi fluxuri semnificative de venituri. A fost interesant și educativ pentru toate părțile și ne dorim un parteneriat de succes în continuare. Modelul de service este, de asemenea, extrem de important, iar cel de la Konica Minolta este foarte bun. Pot exista probleme reale dacă service-ul nu este de încredere.”

Ragnar Brynildsen, CEO AS Group International, a declarat:
„Industria ambalajelor este o piață în continuă creștere, în întreaga lume. Clienții solicită acum rulaje mai scurte și personalizare pentru produsele lor, mai ales că tot mai multe mărci mici intră pe piață și doresc tot mai multe produse și servicii locale.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite