Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Importanţa NAS-ului īn infrastructura unui IMM

13 Iulie 2020




Unul pentru toți

În funcție de cum este dimensionat și configurat, un echipament Synology NAS permite unui IMM să realizeze backup pentru stații de lucru, laptop-uri, servere sau mașini virtuale.
Toate aceste procese sunt gestionate centralizat, dintr-o singură consolă. Mai mult, soluțiile Synology NAS sunt special concepute pentru a răspunde cerințelor specifice mediului IMM: simplu de operat, nu necesită echipă IT dedicată pentru instalare și management și – foarte important în contextul COVID-19 – pot fi configurate de la distanță prin orice browser Web sau prin aplicația mobilă dedicată. În plus, nu au costuri ascunse – nu există Client Access Licenses (CALs) sau taxe lunare.

De aceea, Synology este alegerea multor IMM-uri care vor să își recapete controlul asupra datelor și aplicațiilor, asigurând disponibilitatea lor, oriunde s-ar afla utilizatorii finali. Aceştia au înţeles că funcționalitățile și performanțele livrate le permit să își rentabilizeze investiția, chiar și după ce pandemia se va sfârși iar lucrurile vor reveni la normal.

Contact Synology RO:
Mihai Marcu
Romania Sales Representative
balkans_sales@synology.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite