Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Bergerat Monnoyeur: Lansare gama de buldoexcavatoare Cat

23 Iulie 2020La aniversarea a 35 de ani de când Caterpillar produce buldoexcavatoare, Bergerat Monnoyeur România anunță lansarea a patru modele noi, care duc mai departe succesul primelor buldoexcavatoare Cat® - seria A - din 1985. Cerințele și aplicațiile clienților s-au schimbat de-a lungul anilor, însă buldoexcavatoarele Cat® continuă să fie proiectate de experți la aceeași calitate de neegalat, pentru a satisface nevoile clienților din toată lumea.

Noua gamă de buldoexcavatoare Cat® cuprinde modelele 428, 432, 434 și 444 și se caracterizează mai mult ca oricând prin confort, eficiență a consumului de combustibil și control. Fiecare model include un monitor interactiv pentru alegerea setărilor și a modurilor de putere, un motor Cat® ce respectă ultimele standarde UE privind emisiile - Stage V, brațul emblematic Cat, un sistem hidraulic puternic și un sistem pentru monitorizarea performanțelor utilajului - ProductLink.Testate de o echipă de operatori din România

Pentru dezvoltarea noii game de buldoexcavatoare Cat®, Bergerat Monnoyeur a trimis în februarie 2019 - la Caterpillar Malaga Demonstration and Learning Center, o echipă de operatori din România care a participat la testarea noilor buldoexcavatoare și a oferit echipei de ingineri Caterpillar feed-back-ul lor legat de forța utilajului, viteza de răspuns a sistemului hidraulic, senzitivitatea comenzilor, confort, etc..Mai mult, unul dintre cele patru noi modele de buldoexcavatoare a fost testat si monitorizat timp de un an în România, după cum ne comunică Irina Drăgan, Products Marketing Manager, Bergerat Monnoyeur România:
Buldoexcavatorul este, în continuare, considerat unul dintre cele mai versatile și populare utilaje din România, având cea mai mare pondere în totalul utilajelor vândute în țara noastră. Deoarece piața românească este în primele trei din Europa din punct de vedere vânzări buldoexcavatoare Cat, Bergerat Monnoyeur a făcut parte din proiectul Caterpillar denumit “Field Follow”, ceea ce a însemnat că un model din noua gamă a fost testat în România, timp de un an, lucrând aproximativ 1500 de ore în diverse aplicații. Ca întotdeauna, operatorii au fost cei care au contribuit la definitivarea detaliilor, a opțiunilor, a inovațiilor aduse de către Caterpillar noilor modele. Operatorii noștri experimentați se numără, de azi înainte, printre cei care și-au pus amprenta asupra noilor buldoexcavatoare Cat.“

Bucurați-vă de control absolut

De la găsirea unor noi modalități de dezvoltare a afacerii sau de gestionare a fluxului financiar și până la impactul cauzat de fluctuațiile generate de prețul combustibilului, activitatea din ziua de astăzi se desfășoară într-o lume plină de incertitudine. De aceea, când este vorba de achiziția următorului buldoexcavator, controlul și certitudinea sunt criterii extrem de importante.

Caterpillar înțelege foarte bine aceste lucruri și, de aceea, fiecare nouă funcție și inovație are rolul de a reduce riscul, de a eficientiza consumul de combustibil, maximizând în același timp puterea și precizia.
Economie de combustibil

Respirați ușor cu un motor Cat puternic și eficient - C3.6 respectă ultimele norme ale regulamentului UE privind emisiile, STAGE V. Cu toate că utilizează cu până la 10% mai puțin combustibil, oferă aceeași putere și densitate a cuplului, iar sistemul post-tratare noxe nu necesită niciun fel de întreținere.

Lucrați în ritmul care vă convine
În noul buldoexcavator Cat, puteți schimba viteza și timpul de răspuns al sistemului hidraulic în funcție de preferințele dumneavoastră, de competențe sau de tipul lucrării. Utilizați monitorul interactiv pentru a vă seta preferințele de operare personale și pentru a lucra, de fiecare dată, în ritmul care vă convine. Mai mult, operarea utilajului este extrem de comodă datorită comenzilor electrohidraulice ergonomice, montate pe scaun. Acestea sunt proiectate pentru a vă asigura mai mult control asupra fiecărei mișcări.
Confortul și siguranța sunt o prioritate

Fiecare aspect al cabinei a fost proiectat pentru confortul și siguranța dumneavoastră. Scaunul cu suspensie pneumatică se adaptează la greutatea dumneavoastră și puteți schimba poziția suportului pentru braț după cum vă este comod.
Dumneavoastră sunteți cel care decideți când și dacă porniți comenzile electrohidraulice, pentru că în cabina dumneavoastră Cat, sunteți întotdeauna în control.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite