Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Din subteranele regimului comunist

28 Iulie 2020A apărut la Editura Vremea o carte plină de situații între râs și plâns, descoperite de Toma Roman Jr. în documente ale arhivelor Securității. Au fost adunate între aceste coperte nume răsunătoare din politica, dar și cultura românească – de la Ion Iliescu la tatăl lui George Pruteanu, de la fratele lui Emil Bodnăraș la o confuzie între Agârbiceanu și Arghezi, de la Regele Mihai la Nicolae Herlea, de la presupusul copil din flori al lui Horia Sima la agentul… „Vomă”.

Lansarea cărții ”Râsu’ plânsu’ în arhivele Securității” va avea loc pe 3 august 2020, la 19,30 pe terasa ”Beat Bar Umanist” de pe strada Vasile Lascăr numărul 29. Din întâmplare, în aceeași zi autorul împlinește 45 de ani. Din cauza asta, va oferi autografe gratis.


Toma Roman Jr., istoric și jurnalist cu vechi ștate în domeniu, este colaboratorul revistei Market Watch și titularul rubricii Influencerii din știință, în cadrul căreia prezintă rolul și impactul celor mai mari savanți români în afara laboratoarelor, articolele fiind susținute de informații inedite, descoperite în dosarele acestora din arhivele Securității.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite