Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cererea de etichete tipărite digital a crescut semnificativ în timpul pandemiei

06 August 2020Piața de tipar digital a etichetelor reprezintă un segment aflat în creștere în această perioadă datorită necesității informațiilor conținute de etichete.

Etichetele reprezintă un instrument principal în transmiterea informațiilor despre produse. Ele fac parte și sunt un element important al pachetului de ustensile necesare furnizării atât a bunurilor de larg consum, cât și a celor specifice și continuă să joace un rol important pentru societate, în special acum, în noua normalitate cu care ne confruntăm la nivel mondial.

Prin urmare, nu este de mirare că volumul etichetelor tipărite digital a crescut semnificativ în Europa, încă de la începutul lunii martie a acestui an, chiar în timpul marelui blocaj economic și social. Deoarece tiparul digital este singura tehnologie capabilă să ofere rulaje scurte până la medii, cu un timp de fabricație rapid - clienții Konica Minolta au raportat o creștere a producției digitale.

Cercetările noastre au arătat, conform înregistrării contoarelor de pe echipamentele AccurioLabel din Europa, că volumele de printare au crescut cu 150% în luna martie 2020, comparativ cu luna precedentă.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite