Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Pe frontul conectivității cu Bogdan Mihalcea, Country Manager Aten România

07 Septembrie 2020
Faptul că pe parcursul acestor nouă luni am avut parte de provocări majore cauzate de criza coronavirus ne-a făcut să fim și mai conștienți de evoluția digitalizării. Aceasta ne face să fim poate mai prezenți, mai ageri în abordare, și să simplificăm tot mai mult pentru a ne atinge obiectivele. Consider că provocările pot fi abordate cu ușurință atunci când ești pregătit să privești în perspectivă. Iar rolul nostru este acela de a da perspectiva necesară partenerilor noștri prin soluții, cunoștințe și suport, în așa fel încât să fim pregătiți pentru a răspunde rapid și eficient cererilor venite din piață. Urmează să venim cu un conținut incredibil de bogat de informație, să fim alături de acei parteneri avizi de cunoaștere și, mai ales, să contribuim activ la digitalizarea societății românești.

Despre ATEN
Înființată în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale și soluții inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial.
Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și România – cu centre de cercetare în Taiwan, China și Canada.
Pentru mai multe informații despre ATEN, vizitați www.aten.com.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite