Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

OPPO lansează primul smartwatch pe piața din Romānia

15 Septembrie 2020OPPO, lider mondial în tehnologie, lansează în România OPPO Watch, un gadget elegant, versatil și intuitiv, care va fi disponibil din a doua jumătate a lunii septembrie la partenerii autorizați ai companiei.

OPPO Watch este accesoriul ideal care, cu ajutorul unei multitudini de aplicații și servicii oferite de Google, face ca trecerea de la viața profesională la cea personală să fie cât se poate de lină și fără probleme.
OPPO Watch vine echipat cu sistem de operare Wear OS dezvoltat de GoogleTM. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului transformă smartwatch-ul OPPO în cel mai potrivit partener de antrenament.

Conceput pentru a oferi o experiență premium, smartwatch-ul OPPO va fi disponibil în două versiuni: OPPO Watch de 46mm, în variantele de culori Black și Pink Gold, precum și OPPO Watch de 41mm, în varianta de culoare Pink Gold.

Capodoperă la îndemâna ta
OPPO Watch 46mm este primul smartwatch din lume cu un display dual-curved. Raportul screen-to-body de 72,76% facilitează interacțiunea, oferind în plus imagini imersive. Cu o atenție minuțioasă la detalii, procesul de lustruire din 19 etape asigură o trecere fină de la sticla 3D la rama din aliaj de aluminiu.

Display-ul vibrant și flexibil 3D AMOLED are o dimensiune de 1,91 inci și cuprinde toată gama de culori DCI-P3. Luminozitatea de 500 de niți și densitatea pixelilor de 326 PPI a ecranului cu o rezoluție de 402x476 fac ca detaliile deosebite să poată fi văzute chiar și în lumina soarelui – iar ecranul impresionant și extrem de clar nu obosește ochii utilizatorului.

Completând seria, OPPO Watch de 41mm este de asemenea realizat dintr-o ramă din aliaj de aluminiu din seria 6000 ce oferă rezistență și durabilitate. Display-ul AMOLED de 1,6 inci cu o densitate a pixelilor de 301 PPI și unghiuri de vizualizare impresionante este perfect pentru momentele când utilizatorul se află în mișcare.

Asistent versatil și intuitiv
OPPO Watch de 46mm, bazat pe plaforma Wear OS dezvoltată de Google și perfecționat de OPPO, face trecerea ușoară, și fără a întrerupe ritmul zilei, între diferite roluri și sarcini.
Gama completă de aplicații și servicii Google este la doar o atingere sau o comandă vocală distanță.

Cu ajutorul funcției de imagine AI, OPPO Watch îți completează perfect ziua. Astfel, utilizatorul trebuie să acceseze aplicația HeyTap Health, să fotografieze outfitul ales pentru ziua respectivă, iar smartwatch-ul OPPO Watch va genera o imagine de fundal care să se potrivească perfect cu acesta.

Partenerul perfect pentru antrenamente personale și monitorizarea sănătății
OPPO Watch a dezvoltat cinci moduri de antrenament cu asistență vocală: Alergare, Arderea grăsimilor, Plimbare, Cycling exterior și Înot, pentru a permite utilizatorului să se bucure pe deplin de funcțiile adaptate nevoilor de antrenare, dar și pentru a-și atinge obiectivele de fitness stabilite.

Proiectat în jurul sistemului GPS + GLONASS și a celor cinci senzori pentru exerciții, OPPO Watch este cel mai potrivit partener pentru antrenament, urmărind cu exactitate condiția fizică a utilizatorului. Clipurile video cu antrenamente ”5-min” îl ajută să profite pe deplin de momentele libere. Astfel, utilizatorii rămân în formă chiar și în cele mai aglomerate zile prin doar câteva glisări ale ecranului.

Funcția de măsurare permanentă a ritmului cardiac urmărește constant sănătatea interioară, atât în timpul antrenamentelor, cât și atunci când utilizatorul se relaxează, iar monitorizarea avansată a somnului oferă ulterior un raport detaliat care documentează stările/etapele de somn în fiecare noapte.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite