Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

OPPO lansează primul smartwatch pe piața din Romānia

15 Septembrie 2020




OPPO Watch devine cel mai potrivit partener de fitness, datorită adăugării funcției Google FitTM ce oferă o multitudine de exerciții adiționale, inclusiv canotaj indoor și kite surfing.

Menține ritmul
Cu ajutorul gestionării inteligente a bateriei, OPPO Watch de 46mm oferă o durată de viață de până la 36 ore, în timp ce, în modul de economisire, durata bateriei poate ajunge până la 21 zile.

Proiectat pentru a ține pasul și a rămâne conectat, sistemul Dual-Chip Endurance dezvoltat de OPPO comută între modul Smart Snapdragon chip-driven și modul Power Saver Apollo3 chip-driven, oferind echilibrul perfect înțre performanțe de top și eficiență energetică.

În plus, utilizatorii nu vor fi luați niciodată prin surprindere datorită noii tehnologii de încărcare rapidă VOOC, care oferă o durată de viață a bateriei de până la 16 ore de la o încărcare de doar 15 minute.

Despre OPPO
OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon
Smiley Face, în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea produse care să integreze o sinergie perfectă între elementele de estetică și tehnologie inovatoare. Astăzi, OPPO oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați care își propun crearea unei vieți mai bune pentru utilizatorii din întreaga lume.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite