Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Inovație continuă: VERTIV GEIST™ RACK PDU

15 Decembrie 2020



Atunci când spui Vertiv, vorbești despre o adevărată tradiție în a dezvolta soluții capabile să revoluționeze întreaga industrie. Compania este recunoscută la nivel global drept o forță inovatoare în tehnologia destinată infrastructurii critice și a serviciilor de mentenanță. Nici Geist™, unul dintre brand-urile din portofoliul Vertiv, nu face excepție de la regulă. Geist™ Combination Outlet C13/C19 a fost desemnat finalist în cadrul competiției CRN Tech Innovator Awards 2020, în categoria Tehnologie și Infrastructură pentru Managementul Alimentării. Evenimentul anual recunoaște performanțele producătorilor inovativi, pe care le încadrează în 49 de categorii, din domenii cheie precum cloud, securitate, stocare și rețelistică. Editorii CRN evaluează sute de produse, cu ajutorul unui set de criterii bine definite, precum unicitatea, performanța tehnică și capacitatea de a răspunde la nevoile clienților.

O combinație de succes

Recunoașterea oferită de către CRN este, pentru Vertiv, un motiv de mândrie și de mulțumire – în prin plan se află inovația continuă pe care Geist™ o aduce în segmentul rack-urilor PDU, prin Geist™ Combination Outlet C13/C19. Această nouă sursă universală este o priză 2 în 1, ce funcționează atât ca IEC C13 și ca C19, ceea ce permite utilizatorilor să conecteze ștecherele C14 și C20 în orice priză dintr-o bară de alimentare montabilă într-un rack IT (rPDU).

Instalare mai simplă ca oricând

Alimentarea combinată C13 / C19 simplifică specificațiile rPDU și reduce complexitatea instalării, astfel încât clienții să poată beneficia de orice asociere de echipamente ce trebuie conectate la rPDU. Astfel, nu mai este nevoie să petreceți mult timp pentru a stabili câte prize de fiecare tip vă sunt necesare, pornind de la o listă de echipamente potențiale – poate chiar necunoscute la acest moment – pe care le veți instala în fiecare rack.

Organizare ușoară
Pe lângă ștecherele C14 sau C20 care se potrivesc în orice priză de pe rack PDU, prizele beneficiază și de un cod de culoare, care le permite clienților să diferențieze rapid, în funcție de circuit. Aceste prize cu retenție ridicată sunt special concepute pentru a fi folosite cu cablurile furnizate de către producătorii de echipamente, astfel încât ștecherele să rămână fixe.

Inovație continuă cu Rack-ul Universal PDU (UPDU)
Inovația nu se oprește la noua unitate combinată C13 / C19. Vertiv a lansat un alt rack PDU de top, proiectat pentru o achiziționare și instalare mult mai simplă. Vertiv™ Geist™ Universal rack PDU aduce versatilitate în ceea ce, istoric, a fost un produs de tip “cumpără exact ceea ce ai nevoie azi”.



Economie de timp

Vertiv Geist™ UPDU, alături de bara de alimentare combinată C13/C19, reușesc să reducă semnificativ numărul de întrebări și volumul de informații de care un partener ar avea nevoie pentru a alege soluția potrivită. Întrucât UPDU deservește toate configurațiile uzuale de alimentare AC, același model poate fi utilizat în orice aplicație Edge sau centru de date. Configurația de alimentare a UPDU este determinată doar de conectarea cablului lateral cu tipul de priză necesar.

Acum, trebuie doar să răspundeți la câteva întrebări: care este capacitatea de care aveți nevoie? Care este configurația de alimentare și tipul de ștecher? Care este numărul total de prize necesar? UPDU este disponibil în două variante: 11kW și 22 kW, așadar va fi nevoie să verificați sarcina totală, pentru a vă asigura că ați selectat modelul corect.

Cu Geist™ UPDU și bara de alimentare combinată C13/C19, puteți alege PDU-ul perfect pentru clienții dumneavoastră în doar câteva minute, în loc de orele sau zilele de care aveați nevoie până acum. De la configurația alimentării la capacitate, Vertiv Geist™ UPDU și bara de alimentare combinată C13/C19 aduc un plus de accesibilitate și flexibilitate în decizia de achiziționare și instalarea unui rPDU, dar și suportul necesar pe întreaga durată de viață a produsului.





Aflați mai multe despre tot ceea ce are de oferit Vertiv Geist™ aici: www.vertiv.com/en-emea/products/critical-power/power-distribution/next-level-rack-power-distribution/. Produsele Vertiv sunt disponibile la distribuitorii autorizați din România – ASBIS România și MB Distribution.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite