Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca isi consolideaza infrastructura de educatie, cercetare si inovare printr-o finantare BEI de 21 milioane euro

21 Decembrie 2020




Îmbunătățirea eficienței energetice și reducerea facturilor de energie
Programul de investiții în campusul universitar, susținut de BEI, va îmbunătăți semnificativ eficiența energetică a clădirilor și va reduce atât cheltuielile cu energia, cât și emisiile de carbon. 46% din investițiile totale vor îmbunătăți eficiența energetică ca urmare a faptului că noile clădiri vor fi proiectate și construite în conformitate cu standardele de construire a clădirilor cu consum de energie aproape zero, iar clădirile existente vor fi renovate.

Banca Europeană de Investiții susține investițiile în educație în Europa și în lume, asigurându-se că cele mai bune practici vor consolida noile investiții din acest sector. În ultimul deceniu, BEI a acordat peste 30 miliarde EUR pentru investiții în școli, universități și în educație și formare continuă.

Informații generale:

Banca Europeană de Investiții este instituția de creditare pe termen lung a Uniunii Europene deținută de statele membre ale acesteia. Banca pune la dispoziție finanțare pe termen lung pentru investiții solide, cu scopul de a contribui la atingerea obiectivelor politicilor UE.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite