Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ViewSonic a lansat noi monitoare și video-proiectoare pentru jocuri, creatori profesioniști de conținut, divertisment și scenarii de utilizare hibride pentru muncă sau joc

28 Ianuarie 2021




Pentru mai multe informații și imagini cu produsele, vizitați Camera de Presă ViewSonic. Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați www.viewsonic.com și urmăriți paginile de Facebook, YouTube și Twitter ale companiei.

* Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificațiilor furnizate de producătorii de panouri și au fost rotunjite ca cea mai apropiată valoarea întreagă. Valorile reale pot varia cu până la 1%, în funcție de modul de culoare folosit.

**Calendarul, prețurile, specificațiile și disponibilitatea pot suferi modificări fără notificări în prealabil. are subject to change without notice. Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificațiilor furnizate de producătorii de panouri și au fost rotunjite ca cea mai apropiată valoarea întreagă. Valorile reale pot varia cu până la 1%, în funcție de modul de culoare folosit.

*** Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificațiilor furnizate de producătorii de panouri și au fost rotunjite ca cea mai apropiată valoarea întreagă. Valorile reale pot varia cu până la 1%, în funcție de modul de culoare folosit.

**** Durata de viață a lămpii poate varia în funcție de utilizare și alți factori.

Acest comunicat de presă conține afirmații despre viitor, care reflectă așteptările companiei cu privire la evenimente viitoare. În realitate, evenimentele pot suferi modificări considerabile față de estimările din acest document. Notă de subsol privind mărcile comerciale: ViewSonic și mărcile comerciale ViewSonic sunt mărci sau mărci înregistrate ale ViewSonic Corporation în Statele Unite și/sau alte țări. Toate celelalte nume de companii și mărci comerciale menționate în acest document reprezintă proprietatea companiilor respective.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite