Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Milestone propune calea către orașe mai sigure

09 Februarie 2021




Pe de o parte, detecția și clasificare obiectelor poate ajuta la depistarea comportamentelor care pot fi utilizate în managementul deșeurilor, mentenanță ș.a. Analizarea datelor furnizate de mai multe camere permite administrației orașului să monitorizeze deplasarea oamenilor și a vehiculelor pentru o gestionare mai bună a traficului, precum și pentru prevenția anumitor riscuri. Detectarea comportamentelor agresive cu ajutorul inteligenței artificiale poate permite intervenția rapidă prevenind astfel comiterea unor infracțiuni.



Tehnologiile de numărare a persoanelor și de control al mulțimilor pot permite pe termen lung planificarea și mentenanța unor zone ale orașului, iar pe termen scurt prevenția unor supra-aglomerări ș.a. Fluxurile video pot acționa ca „ochii” din teren ai administrației orașului, dar pentru o imagine completă, este necesară și o componentă audio.

Vă invităm să vă înregistrați la link pentru a descărca ghidul ”Croirea drumului către orașe mai sigure” oferit de Milestone Systems pentru a înțelege diferite scenarii de utilizare a tehnologiei pentru îmbunătățirea siguranței cetățenilor, precum și cazuri practice în care tehnologia a ajutat diferite orașe să devină mai sigure.

Pentru a afla care este viitorul tehnologiei video și modul în care comunitatea Milestone își va asuma un rol principal în acest viitor vă invităm să participați la MIPS 2021, Conferința anuală a Milestone Systems care va avea loc în zilele de 1 și 2 martie 2021. Participarea este gratuită, iar conferința va avea loc 100% în format digital.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite