Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ASIGNO – Case management done right sau Case management done. Right!

15 Februarie 2021




Registrul Unic al Actelor de Adjudecare, Schimb de date între UNEJ, Camerele Executorilor Judecătorești și Direcția de Evidență a Persoanelor (DEPABD), Schimb de date între UNEJ, Camerele Executorilor Judecătorești și Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV)

Versiunea customizată pentru lupta cu pandemia și criza sistemului sanitar
De asemenea, venind în sprijinul autorităților din România, la scurt timp după începerea pandemiei de SARS - CoV2, aplicația ASIGNO a fost customizată pe fluxurile de lucru specifice gestionării situației de criză din sistemul de sănătate, astfel luând naștere, foarte repede, proiectul covATI (costurile implementării fiind susținute de către Maguay Computers, proiect implementat în regim de donație către SOCIETATEA ROMANA DE ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVA – SRATI).

Așa că, începând cu 28 martie 2020, a fost lansată în producție pentru toate secțiile ATI din România de la 193 de spitale aplicația de Raportare a cazurilor de COVID-19, în mod unitar, folosind o Fișă Unică.

Aplicația oferă centralizarea cazurilor bolnavilor de COVID-19 internați în secțiile ATI, cu trasabilitatea stării fiecărui pacient, de la internare până la finalizarea cazului în secțiile de ATI. În aplicație se documentează și transferurile către secțiile aceluiași spital sau transferul dintre spitale, existând vizibilitate pe istoricul pacientului pentru evenimentele: Admisie, Trecerea de la respirație spontană la IOT+VM, Trecere în prone position, Trecere la procedura ECMO, Transfer, Externare. Au fost implementate o serie de rapoarte, care agregă într-o formă grafică situația pacienților de COVID-19 din secțiile de ATI, precum și diverse rapoarte statistice. Sistemul implementat conține și modul de raportare centralizată a paturilor libere din secțiile ATI către Ministerul Sănătății și centrul de comandă al MAI.

Trecerea atât de rapidă de la proiectare la utilizare a făcut ca perfecționarea aplicației să se facă direct în mediul de producție, pe baza feedback-ului real al utilizatorilor din sănătate. Așa cum multe tehnologii au avut parte de un salt enorm pe timp de război, cam așa s-a întâmplat și cu aplicația covATI, care s-a perfecționat foarte repede, fiind folosită pe timp de pandemie.

Aplicația ASIGNO poate fi folosită și pe bază de abonament, ca platformă SaaS destinată companiilor de mici dimensiuni și profesiilor liberale, în relația cu clienții. Câteva detalii pot fi găsite la www.phoenix-it.ro/asigno-solutie-de-case-management.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite