Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Exclusive Networks lansează o revoluționară platformă de servicii la cerere și definește o nouă viziune în jurul „infrastructurii de încredere totală”

18 Martie 2021



Exclusive Networks, specialistul global în infrastructură de încredere, a anunțat rezultatele financiare obținute în 2020, indicând o creștere puternică pe fondul condițiilor de tranzacționare la nivel mondial fără precedent. Compania și-a continuat ritmul de dezvoltare cu o creștere organică notabilă de 8% a vânzărilor, împreună cu extinderea amprentei globale și a bazei de competențe prin trei achiziții strategice. Anul 2020 a însemnat, de asemenea, digitalizarea operațiunilor back-office ale Exclusive Networks și lansarea platformei sale de servicii X-OD, care are la bază subscripții pentru soluții și servicii profesionale ale vendorilor nucleu din portofoliu - ambele contribuind la un nivel record de vânzări și venituri din exploatare.



Jesper Trolle, CEO al Exclusive Networks comentează despre rezultatele obținute, “Cu toate incertitudinile și constrângerile pe care ni le-a oferit 2020, anul care s-a încheiat a însemnat un exercițiu de rezistență, voință, dar și rezultate extraordinare pentru Exclusive Networks. Această performanță fantastică este o dovadă copleșitoare a determinării și implicării pe care le are uimitoarea noastră echipă, în întreaga lume, precum și a partenerilor și clienților noștri care s-au ridicat la provocarea ‘business-as -unusual’.”

“Nu am nicio îndoială că specializarea în domeniul cibernetic a reprezentant un factor uriaș al succesului nostru în această perioadă, motiv pentru care va rămâne vector al schimbării și în viitor. Viziunea noastră constă într-o lume de încredere totală, la nivel de individ și de organizație, iar misiunea noastră este de a transforma acest deziderat într-o realitate. În calitate de specialist în materie de infrastructură digitală de încredere, suntem în poziția ideală pentru a-i sprijini pe partenerii noștri în valorificarea numeroaselor oportunități semnificative care se deschid.”

Alte date importante legate de 2020:

- Creștere organică puternică în mai multe regiuni
- Creșterea serviciilor ca proporție din veniturile totale în multe sectoare în care constrângerile Covid au transformat modul în care au fost livrate multe servicii
- Moment de vârf în rândul furnizorilor „de bază”, care au înregistrat rate de creștere peste media pieței
- Focus pe noi furnizori emergenți care a continuat cu performanțe puternice
- Extinderea geografică și a portofoliului cu 17 noi furnizori
- Lansarea platformei X-OD (Exclusive Networks on Demand) pentru a permite consumul „totul ca serviciu” a dus la creșterea rapidă a afacerilor pe bază de abonament
- Jesper Trolle a fost numit noul director executiv și a consolidat echipa de VPs (HR-Laurence Galland, Strategy&Business Development - Alexandre Azouaou)
- Sucursale în 10 țări noi din Europa Centrală și de Est prin achiziția Veracomp
- Extinderea prezenței în Hong Kong și stabilirea unei porți către Asia de Nord-Est prin achiziția JJNET Hong Kong
- Consolidarea bazei de competențe în servicii cloud native, DevSecOps și containere, prin achiziția Nuaware

Despre performanță și planuri de viitor, Andy Travers EVP Sales & Marketing, Exclusive Networks afirmă: “În ciuda provocărilor din 2020, ADN-ul nostru perturbator ne-a permis să ne adaptăm rapid la „următorul normal”, continuând să ne executăm planurile, extinzându-ne prezența locală în întreaga lume, impulsionând noi inovații digitale și atrăgând talente de top în rândurile noastre.

“Viitorul ne rezervă oportunități semnificative. Exclusive Networks este poziționat, în mod ideal, în miezul unei furtuni perfecte – în care accentul este pus pe transformarea digitala accelerată; adoptarea rapidă a cloud-ului și a activității distribuite; o dependență sporită față de securitate și integritate – toate acestea ne plasează, în momentul de față, în centrul unei mari oportunități. Cu un ecosistem dezvoltat în jurul unor vendori de top, bazat pe o rețea de parteneri de încredere, alimentat de inovație continuă și ideologia serviciilor de top, ne angajăm față de partenerii noștri să rămânem relevanți și valoroși într-o lume digitală care se schimbă rapid.”

Despre Exclusive Networks
Exclusive Networks este specialistul global în infrastructură digitală de încredere care conduce tranziția către un viitor digital de încredere totală pentru toți oamenii și organizațiile. Abordarea noastră distinctă asupra distribuției oferă mai multe oportunități partenerilor și mai multă relevanță clienților finali. Specializarea noastră este forța lor - echipându-i pentru a valorifica tehnologiile care evoluează rapid și modelele de afaceri în permanentă transformare.

Povestea Exclusive Networks este una globală și are la bază o ideologie bazată pe servicii, valorificând inovația și schimbarea pentru se poziționa peste media de creștere a pieței. Cu peste 50 de birouri pe cinci continente și prezență în peste 100 de țări, Exclusive Networks are un model unic de „vânzare locală, la scară globală”, care combină accentul și valoarea puternică a specialiștilor locali independenți cu furnizarea de servicii dintr-un singur punct de distribuție la nivel mondial. Mai multe detalii pe www.exclusive-networks.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite