Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Peste 40 de sesiuni în cadrul evenimentului Bosch Cluj LikeABosch Experience, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

01 Aprilie 2021





Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) găzduiește în premieră evenimentul #LikeABosch Experience în parteneriat cu Bosch România – Centrul de Inginerie Bosch din Cluj și Fabrica Bosch Cluj. Cum experiența online a schimbat modul de interacțiune și relaționarea dintre studenți și companii, noi am găsit soluția optimă pentru ca această comunicare să fie continuă și să conducă la rezultate.

Timp de o lună, în perioada 30 martie – 23 aprilie, pe platforma Microsoft Teams, în campusul virtual al universității, experții Bosch și studenții UTCN se vor întâlni zilnic în peste 40 de evenimente online. Programul este amplu și oferă studenților posibilitatea să cunoască îndeaproape profilul companiei, proiectele dezvoltate de Bosch România în Cluj, să învețe bune practici de la specialiști și să afle mai multe despre oportunitățile de carieră. Studenții vor avea parte de sesiuni despre tehnologii folosite în dezvoltarea produselor, despre metodologia Problem Solving , vizite virtuale în interiorul proceselor de inginerie, producție și logistică Industry 4.0, soluții de software pentru viitorul mobilității și metode de transformare a unei idei în produs finit.

În plus, ei vor avea posibilitatea de a purta un dialog deschis cu experții Bosch și specialiști din Departamenul de Resurse Umane și vor putea adresa întrebări, urmare a dorinței lor de a cunoaște și interacționa firesc în evoluția și pregătirea profesională, în ciuda condițiilor impuse de contextul pandemic.

#LikeABosch Experience deschide un alt mod de comunicare între companii și studenți și face parte dintr-un lanț de astfel de evenimente realizate prin Compartimentul pentru Relația cu Mediul Socio - Economic din cadrul UTCN, care valorifică creativ resursele celor trei actori implicați, universitate – studenți – companii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite