Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

Startarium īși relansează platforma educațională și anunță noi planuri, parteneri și produse cu care va susține 100.000 de antreprenori romāni

09 Aprilie 2021




Sub 25% din respondenți au participat la programe de incubare sau accelerare a afacerilor lor. Secțiunea „PRACTICĂ” deschide publicului instrumente esențiale pentru creștere susținută - gratuit, în limba română.

Pe lângă Business Model Canvas și modelul de campanie de crowdfunding deja existente, Startarium adaugă o serie de instrumente esențiale pentru orice afacere, care pot fi descărcate și folosite mai departe cu mentori, investitori, echipă sau parteneri de business: model de Pitch Deck, cercetare de piață, Value Proposition Canvas, însoțite de informații despre cum să le folosești.

94% dintre cei care au beneficiat de mentorat l-au considerat valoros, 63% pun mentoratul în topul nevoilor de sprijin, iar 56%
subliniază oportunitățile generale de networking. Ca răspuns, Startarium extinde secțiunea existentă de mentorat prin „GĂSEȘTE ALIAȚI”, un nou pilon principal al platformei.

Pe lângă posibilitatea de a aplica gratuit pentru mentorat de business, Startarium adaugă un nou produs, Rețeaua Startarium, care mapează peste 100 de profile de organizații pentru antreprenori, consultanți și mentori de business cu care antreprenorii pot lucra în România.

63% dintre antreprenori au folosit doar fonduri personale pentru a-și finanța afacerea la
început de drum. Secțiunea „FINANȚARE” din Startarium se extinde spre informare și maparea lunară a oportunităților.

Atragerea de investiții este o prioritate pentru 36% din antreprenorii intervievați, a doua cea mai importantă după preocuparea pentru atragerea clienților. Pe lângă produsele proprii de finanțare: crowdfunding, PitchDay sau programe precum Startarium Re:Build, Startarium adaugă în platformă maparea recurentă a oportunităților de finanțare și a programelor pentru startup-uri, sub forma unei sinteze lunare. În plus, secțiunea „Găsește aliați” listează și finanțatorii și fondurile de investiții pe care le poți accesa în România.

Cu sprijinul Zitec, noul partener tehnologic Startarium
Pentru dezvoltarea noii platforme digitale, Startarium a apelat la serviciile Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală. Colaborarea se extinde în afara zonei tehnice, expertiza Zitec fiind integrată printr-un parteneriat inclusiv în crearea de conținut educațional împreună cu Startarium și implicarea directă a echipei ca mentori și consultanți pentru antreprenori.

„Ne bucurăm să fim partenerul tehnic al platformei Startarium, o platformă de succes și unică în România, iar împreună cu echipa Startarium să continuăm dezvoltarea și optimizarea instrumentelor atât de necesare antreprenorilor aflați la început de drum. Echipa Zitec s-a implicat activ atât în zona de dezvoltare a noilor funcționalități ale platformei, optimizate pentru diferite tipuri de conținut, dar și în crearea unui design user friendly și mai ușor de parcurs. Mai mult, vom împărtăși din experiența noastră către comunitatea de antreprenori prin webinarii tematice susținute de membrii echipei Zitec, sau chiar în cadrul programelor de mentorat unde mă voi implica personal în calitate de aliat al tinerilor antreprenori”, a spus Alexandru Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite