Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

Inteligența Artificială: Beneficiile aduse de această nouă tehnologie Startup-urilor și IMM-urilor

19 Aprilie 2021AI for Startups and SMEs, prima conferință din seria Digital International Forum V: Artificial Intelligence organizată de Smart Everything Everywhere (SEE) reunește antreprenori de succes, experți din mediul Startup-urilor și finanțatori, pentru a discuta despre potențialul Inteligenței Artificiale de a produce următorii unicorni din România.

Inteligența Artificială este un motor al dezvoltării economice din viitoarea societate digitală. O temă de mare interes pentru agenda europeană, în special în lumea post-pandemică, unde tehnologia va fi baza planurilor de reziliență și dezvoltare ale economiei și societății, inteligența artificială are potențial de fi un atât un catalizator de inovație în rândul antreprenorilor, cât și o unealtă de eficientizare a procedurilor redundante des întâlnite în firme și organizații. În cadrul conferinței, participanții vor avea ocazia sa afle povești de succes ale startup-urilor din domeniul Inteligenței Artificiale, să se familiarizeze cu oportunitățile de finanțare disponibile și să descopere metode de adaptare la măsurile de reglementare naționale și europene, contribuind astfel la creșterea competitivității tehnologice.

Conferința AI for Startups & SMEs va avea loc în format online joi, 22 aprilie între orele 14:00 - 16:00 EET. Înscrierile pentru acest eveniment se pot face prin acest formular.

Conferința va fi moderată de Carmen Ianoși, Innovation Policy Officer în cadrul unității de Inovare și Startup-uri din DG CONNECT (Comisia Europeană) și va debuta cu un panel compus din următorii vorbitori:
Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures
Mihai Raneti, Founder & CEO, Cyberswarm
Raul Popa, Co-founder & CEO, TypingDNA
Wanda Fiat, Co-founder & CEO, Medinav
Ștefan Iarca, Co-founder, XVision
Raluca Crișan, Co-founder & CTO, ETIQ

Forumul Internațional Digital: Inteligența Artificială se va desfășura în perioada Aprilie - Noiembrie 2021, sub forma unei serii de 9 conferințe tematice în format online și va reuni reprezentanți de top din partea Comisiei Europene, decidenți de la nivel național și internațional, lideri și actori relevanți din industrie, antreprenori și entuziaști din lumea tehnologiei, care împreună vor lucra la definirea unei strategii a României pentru Inteligența Artificială. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul proiectului: https://see40.org/dif2021/

SPONSORI: eMAG, Cyberswarm, K Street Consulting, Continental, Certsign, Nuclearelectrica
PARTENERI STRATEGICI: AMRO, CCIRI, BEROCC, NOROCC
SUSȚINĂTORI: Activize, ARIA, Bucharest.AI, Calea Europeana, CCR Design, CEEBAN, Citizen Next, CivicNet, Cluj.AI, Cluj IT Cluster, Cluj Startups, Codette, Codeweek Romania, DevTalks, DIH4Society, Europuls, Goethe-Institut, IAB Romania, Iasi.AI, Innovation Labs, Natie prin Educatie, PM² Alliance, Ro100, ROTSA, Spherik Accelerator, The Diplomat, Transylvania Angels Network, ULBS, Universitatea Ovidius, Vestbee, Women in Tech ClujParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite