Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI, Ediția VIII. THE FUTURE OF EMPLOYEE EXPERIENCE

20 Aprilie 2021RevistaHR Manager organizează, cu sprijinul Humanistic, în zilele de 21-22 aprilie, între orele 14:00-17:00, ediția a VIII-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema THE FUTURE OF EMPLOYEE EXPERIENCE.În 2020 experiența angajatului a fost schimbată radical de Noua Realitate. De la specialiștii și practicienii HR invitați în această ediție aflăm ce se întâmplă când realitatea nu mai e nouă, ci devine un fel de a acționa permanentizat prin munca de tip hibrid:
► DANIELA VERCELLINO – HR Director, Société Générale Global Solution Center

DIANA VOICU – Senior Consultant, Learning Architect, MMM Consulting
DIANA DUMITRU – HR Business Partner, Continental Automotive Romania
RALUCA POPESCU – Talent Manager, HEINEKEN România
FELICIA GEORGESCU – Head of Human Resources and CSR, Sodexo Pass România
BIANCA GUȚĂ – Organizational Development Director, eMAG
ROXANA ABRAȘU – Partener, Coordonator al Practicii de Dreptul Muncii, NNDKP
MARIA STOENESCU – Talent Acquisition Lead, Arctic
ANA TEODORESCU – HR Director, CertSIGN
NATALIA BUTNARU – Legal Manager, CertSIGN
DELIA ILIASA – Managing Partner, SanoPass
ANDREI CREȚU – Co-founder PLURIA, 7card
LĂCRĂMIOARA DĂRĂBAN – Head of Human Relations, Continental Sibiu
DOINA FILIP – Head of Reward & HR Budget, Orange România
ANDREEA MINUȚĂ – Director Divizia Abonamente, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA
MIHAI ZÂNT – Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC – Moderator
IULIA BUCIUMAN – Managing Partner HUMANISTIC – Co-moderator.

Pe parcursul celor două zile dezbatem idei și inițiative ce pot fi propuse pentru ca experiența angajatului să producă engagement și performanță, dar și să diferențieze angajatorii. În plus, aducem în discuție diferitele moduri în care trebuie adaptate nevoile salariatului de flexibilizare (e.g. telemuncă, beneficii flexibile) la cerințele legale în materie, precum și implicațiile și obligațiile corelative ale angajatorului în condițiile muncii de oriunde. În această ediție abordăm următoarele teme de discuție și aflăm răspunsurile la întrebările de mai jos:

♦ Atragere
: care sunt tool-urile pentru Noua Recrutare, cum comunicăm brandul de Angajator și job-urile noi, cu ce înlocuim târgurile și prezența în universități, ce alternative avem pentru comunicare, ofertare și management al candidaților, care sunt noile beneficii flexibile pe care le propunem, asigurările medicale și prezența serviciilor unui psiholog/coach sunt prioritare?
Integrare: ce au acum în plus programele de Onboarding, cum schimbăm evenimentele de bun venit și ce facem acum în primele 30/60/90 de zile, cum diminuăm plecările în primele 3 luni, când e atât de complicat de stabilit legătura emoțională cu organizația în munca hibrid?
Performanță: cât de des și cum oferim feedback, cum devenim agili și cum schimbăm procesele pentru a acomoda munca hibrid, cum ne pregătim liderii pentru a face managementul muncii la distanță, cum setăm obiectivele și cum tratăm lipsa de performanță și de responsabilitate?
Angajament: cum dezvoltăm cultura muncii când o parte a echipei lucrează la distanță și cealaltă la birou, cu ce se înlocuiesc contexte spontane de conectare și reglare emoțională cu echipa, cum vor arăta evenimentele de engagement, de recunoaștere și celebrare a succesului, cum se schimbă motivația de a munci și care sunt factorii care vor produce noua motivație, cum se va măsura diferit angajamentul, cum ne asigurăm de siguranța psihologică a angajaților?

Toate prezentările și discuțiile se desfășoară în limba română.
În timpul evenimentului participanții au posibilitatea să adreseze întrebări prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.
Înregistrarea se face pe pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii acestei ediții.

Pentru detalii legate de organizare adresa de contact este evenimente@cariereonline.ro.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POWERED BY: MMM Consulting, Continental, Arctic, HEINEKEN, SanoPass, Pluria, NNDKP, Société Générale Global Solution Center, CertSIGN, eMAG, Sodexo Pass România, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Parteneri media: Revista CARIERE, RePatriot, Biz, Doing Business, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Financial Intelligence, CONAF, Psychologies, MarketWatch, SpotMedia, Hipo, Wall-Street, Learning Network, Professional Women’s Network.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite