Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

DNS a intrat pe piata romaneasca

23 Octombrie 2006



Compania germana Digital Network Services (DNSint.com AG Germania), Value Added Distribuitor specializat in domeniul serverelor, securitatii si produselor de stocare, produse de acces pentru infrastructura si solutii de retelistica de inalta performanta, si-a deschis recent reprezentanta oficiala in Romania. Compania germana activeaza in peste 25 de tari, fiind distribuitor unic pentru o serie de mari producatori din domeniul ecipamentelor de retea si a solutiilor informatice de securizare a datelor, specializan-du-se in distributia acestor produse sub forma unor pachete complexe de arhitectura de retea catre alte companii, care le comercializeaza catre clientii finali.


DNS_lansare„Am considerat ca este un moment oportun pentru a investi pe piata romaneasca multumita faptului ca societatea informationala a atins un prag de maturizare suficient de mare“, a declarat dl. Daniel Marin, country manager DNS Romania. Operatiunile Digital Network Services Romania vor fi coordonate de centrele din Germania si Austria, unde sunt localizate depozitele si nucleul logistic DNS, biroul din Bucuresti avand atributii de vanzare, dupa cum a precizat dl Marin.


La eveniment au fost prezenti, alaturi de dl Daniel Marin, country manager DNS Romania, dl Ernst Eisner, managing director south eastern Europe & Austria, si dl Manfred Zornpfenning, business development manager Austria, si reprezentantii ai principalilor parteneri ai DNS, companii precum Hitachi Data Systems, F5, Nokia si RSA Security.


DNSint.com AG, care cuprinde 10 companii in Germania, Danemarca, Finlanda, Croatia, Norvegia, Austria, Polonia, Suedia, Slovenia, Cehia, Ungaria si Slovacia, ofera training exclusiv profesional si educational complet pentru sistemele DNS vandute (Value Added Resellers, Independent Software Vendors si Service Provider). Grupul DNS, care a inregistrat o cifra de afaceri de 276 milioane de euro in anul financiar 2004, a fost recent achizitionat de compania de componente IT si software Arrow Electronic, aflata pe lista celor mai mari 500 de companii din Statele Unite, lista elaborata de revista Fortune.


Radu Ghitulescu



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite