Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Organizare. Control. Promptitudine.

23 Octombrie 2006



Sunt doar cateva dintre avantajele pe care OPTIMALL, solutia software de automatizare a vanzarilor, dezvoltata de ARoBS Transilvania Software pentru piata romaneasca le ofera firmelor de distributie. Ce i-a determinat insa pe cei peste 100 de clienti raspanditi in toata tara (peste 30 orase) sa aleaga solutia Optimall produsa de ARoBS?


Optimall - ARoBS este o solutie completa de SFA (Sales Force Automation – automatizarea fortei de vanzari) care include atat softul, cat si terminalele necesare de tip PALM sau Windows Mobile.


AROBS-OptimallPCPrintre clientii de seama care au ales sa-si eficientizeze activitatile de vanzare folosind solutia Optimall – AroBS, se numara Perfetti Van Melle Romania, binecunoscut producator de dulciuri, Jidvei – Alba, renumitul producator de vinuri, EuroGSM prin Mobile Distribution Cluj-Napoca, lider de piata in vanzarile en-gros si in distributia telefoanelor mobile, cartelelor si accesoriilor GSM. In momentul de fata merita mentionat faptul ca s-au efectuat deja interfatari cu peste 20 de softuri de gestiune si contabilitate, printre care amintim: Socrate, WizCount, X5, WinMentor, ASiS, hMarfa, DistribNet, AttoSoft, Ciel Gest Pro.


“Folosind terminale mobile de tip PALM sau PDA cu comunicatii de date GSM-GPRS si prin interfatarea aplicatiei cu ERP-ul existent in firme, se evita neplacerile cauzate de regula implementarilor SFA care vin cu solutii de schimbare a softului de gestiune“, declara Voicu Oprean, directorul general al companiei. Iar diferentierea de celelalte solutii de acest gen oferite de alte firme de software este data de viteza procesului de implementare, solutia Optimall fiind operationala din prima zi de la instalare.


Totodata ARoBS ofera firmelor solutia completa, la cheie, livrand atat terminalele hardware la preturi foarte bune (fiind importator direct), cat si solutia software care este adaptata fiecarui client in parte si care respecta cerintele specifice ale acestuia.


Lansata in 2003, solutia dezvoltata de ARoBS se mentine in topul aplicatiilor soft pentru automatizarea fortei de vanzari existente pe piata romaneasca datorita profesionalismului echipei de dezvoltatori care lucreaza pe acest proiect.


Orientati mereu spre tendintele pietei, ca de exemplu instalarea sistemului de operare Windows pe terminalele produse si distribuite de Palm Inc, lider pe piata de smartphone-uri din America de Nord, specialistii ARoBS si-au redirectionat eforturile de dezvoltare implementand solutia Optimall inclusiv pe platforma Windows, pe terminale de tip Pocket PC pe care le si distribuie.


Calitatea serviciilor prestate de catre ARoBS este certificata si de acreditarile si certificarea ISO pe care firma le va obtine in perioada imediat urmatoare, aspect care le va garanta o data in plus partenerilor de afaceri un tratament profesional pe tot parcursul colaborarii.


Succesul aplicatiei Optimall este datorata in mare masura colaborarii eficiente dintre cei implicati in acest proiect, de la echipa tehnica de programatori, la departamentul de vanzari sau centrul de service hard si soft. Orientarea spre nevoile clientilor a determinat compania sa acorde un rol important suportului post-vanzare, oferit de echipa de la Cluj, dar si prin deschiderea filialei din Bucuresti.


Datorita experientei lor, specialistii ARoBS pot acorda partenerilor sau potentialilor clienti un sistem integrat de management al afacerii bazandu-se pe SFA. Obiectivul ARoBS este sa creasca atat numarul de clienti cat si de interfatari cu cat mai multe sisteme de gestiune si contabilitate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite