Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Cum poate fi īmbunătățită calitatea aerului īn orașele inteligente cu ajutorul soluțiilor combinate de tehnologie

07 Iunie 2021




Inclusă în acest pilot, camera AXIS Q1615-E Mk II a rulat aplicația de analiză a traficului încorporată pentru numărarea vehiculelor din trafic, clasificarea vehiculelor și alți parametri legați de trafic, cum ar fi viteza medie. Prin monitorizarea diferitelor aspecte ale mediului în oraș, soluția combinată a creat o imagine mai clară pentru autoritățile orașului, permițându-le să construiască strategii pentru a combate mai bine pe viitor problemele legate de factorii care poluează.

Companiile Vaisala Oyj și Starckrom Tehnologii sunt implicate într-un alt proiect similar aflat în derulare în București, care are ca scop și măsurarea impactului traficului asupra nivelului de poluare locală în capitala României.

O nouă perspectivă asupra viitorului
Problemele de mediu pot fi abordate numai dacă sunt monitorizate și măsurate în mod constant, iar orașele inteligente au tipul adecvat de infrastructură pentru a sprijini soluțiile conectate. Prin combinarea senzorilor cu camerele de supraveghere, oficialilor orașului li se oferă tipul corect de informații care pot fi utilizate în mai multe moduri, nu doar pentru a îmbunătăți condițiile de mediu în prezent, ci pentru a furniza informațiile necesare planificării strategice. Privind spre viitor, orașele vor depinde de soluții combinate pentru a se asigura că sunt echipate pentru modificarea condițiilor și că echipamentele sunt cât mai bine poziționate pentru a ajuta la menținerea sănătății locuitorilor, permițându-le în cele din urmă să își îndeplinească și să își depășească obiectivele de durabilitate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite