Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Admitere 2021 la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

07 Iunie 2021



Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a deschis campania de informare Admitere 2021, pe site-ul universității, în media și pe rețelele de socializare ale universității. Viitorii candidați vor putea urmări cele mai relevante și utile informații despre programele de studii pe care universitatea le oferă, competențele pe care le vor dobândi după absolvire, oportunițățile studențești, mobilități și internship-uri, precum și angajatorii colaboratori ai UTCN.
După ce în 2020 am descoperit împreună puterea online-ului, am dezvoltat o platformă de înscriere rapidă și eficientă, care ne ajută să respectăm normele de siguranță. Anul acesta, site-ul admiterii are un design modern și o structură intuitivă ce oferă toate informațiile de care candidații au nevoie, la un click distanță https://admitereonline.utcluj.ro.
Cei care vor alege una dintre facultățile cu test la matematică, au beneficiat de cele 20 de cursuri gratuite la matematică organizate online prin Departamentul de Matematică al universității. Mai mult, în fiecare joi, de la ora 19, pe platforma Microsoft Team - https://bit.ly/3w1YscB, consilierii Biroului de Admitere răspund tuturor întrebărilor viitorilor candidați, îi consiliază și le oferă informațiile solicitate.
Înscrierea pentru sesiunea de vară începe în 12 iulie și se va face exclusiv online. În acest an, UTCN scoate la concurs 5069 de locuri la învățământul de licență, 2792 la masterat și 195 de locuri la doctorat.
Vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare și canalul de YouTube al universității unde veți afla tot ce trebuie să știți înainte de a alege oricare dintre facultățile noastre și mai ales ce oferă studiile la UTCN!






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite