Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Imprimarea tridimensională īn aplicații medicale la Bright International Summer School organizată de UTCN

10 Iunie 2021



Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) organizează în perioada 19-30 iulie 2021 o Școală Internaţională de Vară, în domeniul imprimării 3D cu aplicabilitate în domeniul medical”, tematică inclusă în cadrul proiectului internațional ERASMUS KA2 - BRIGHT.

Evenimentul anunțat va avea un caracter practic, pe lângă instituţiile de învăţâmânt superior, fiind implicate şi o serie de companii private specializate în domeniul imprimării tridimensionale 3D, ce utilizează metode de Realitate Virtuală / Augmentată. De asemenea, în acest demers sunt implicate și instituţii publice și organizaţii direct interesate de soluţiile propuse în cadrul respectivului proiect pentru sprijinirea medicilor implicați direct în luptă cu pandemia.

Sunt așteptați să aplice la cursurile Școlii Internaționale de Vară BRIGHT studenți, masteranzi și doctoranzi specializați în domeniile Ingineriei Industriale, Mecatronică, Robotică și Inginerie bio-mecanică, Științele Materialelor, Fizică, Chimie, Medicină și Farmacie.

Înregistrarea şi participarea la acest eveniment este gratuită, termenul limită pentru înscriere fiind data de 1 iulie 2021.

Mai multe detalii legate de Școala Internaţională de Vară BRIGHT şi modul de înregistrare la acest eveniment sunt disponibile pe pagina web a proiectului ERASMUS KA2 - BRIGHT la adresa: 👉https://bright-project.eu/




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite