Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ROPECO – un partener de drum lung

23 Octombrie 2006



ROPECO Bucuresti SRL este o firma romano-elvetiana care activeaza pe piata bancara romaneasca din anul 1993.


Activitatea este structurata pe doua mari directii:


- comercializare si intretinere echipamente bancare (Glory, Tresmer, Procoin, Hess si CTS)


- comercializare si intretinere echipamente birotica (Brother si Konica-Minolta)


Compania Ropeco s-a impus pe piata datorita politicii adoptate - «pasi marunti»: echipamente care inglobeaza inalta tehnologie, apreciate si testate cu succes la nivel mondial, preturi competitive si prin dezvoltarea unei retele de service nationale, formata din specialisti de prima clasa, atent selectati si instruiti.


Permanent a avut grija ca produsele si serviciile oferite sa fie acoperite complet prin crearea din timp a infrastructurii necesare (departamente de vanzari si logistica, stocuri de produse finite si subansamble, instruirea si dotarea personalului de service si vanzari, etc).


Tot mai multe banci cu interese strict in zona de Corporate adopta politici de deschidere catre Retail, avand in vedere potentialul urias al acestui segment. Dorinta de diversificare a serviciilor si a disponibilitatilor catre client in timp si spatiu au adus in prim plan solutiile de Self Banking, dar si conceptul de Casierie Deschisa.


Solutii ROPECO

Self-Banking (Hess)


* masina de plati - ofera posibilitatea de depozit numerar, plati facturi utilitati/ rate credite/taxe/impozite/amenzi, vanzare de depozite, transfer intre conturi, functii ATM si tiparirea de extrase de cont. Echipamentul este dotat cu dispenser pentru bancnote si monede, fiind util pentru restituirea exacta a diferentei dintre suma platita si suma datorata.


* ASV – Automate de Schimb Valutar - la acest segment Ropeco nu are concurenta pe piata din Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite