Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Tendinte >> Stiri si comunicate

Synology anunţă DSM 7.0 și extinde platforma cloud C2

24 Iunie 2021

Synology anunţă astăzi lansarea noului sistem de operare DiskStation Manager (DSM) 7.0 și o extindere majoră a platformei Synology C2 cu patru noi servicii cloud. Având ca focus îmbunătățirea securității, a capacităților de gestionare a sistemului și a îmbunătățirii colaborării în domeniul datelor, DSM 7.0 este un pas enorm înainte pentru gamele Synology de produse NAS și SAN. Bazându-se pe succesul obţinut cu C2 Storage, Synology lansează atât soluţii hibride, cât și soluţii cloud, inclusiv un nou manager de parole, „directory as a service”, backup în cloud și soluții sigure de transfer al fișierelor. Synology este dedicat în extinderea disponibilității platformei sale cloud, demarând activitățile pentru deschiderea unui nou centru de date destinat să îi extindă serviciile în regiunea Asia Pacific.

Aproape de sursă! Modul în care soluțiile Synology edge rezolvă provocările legate de gestionarea datelor
„Cantități mari de date nestructurate sunt generate în mod constant la rate de creștere exponențiale”,
a declarat Philip Wong, CEO și fondator Synology. „Implementările tradiționale de stocare centralizată nu mai pot ține pasul cu lărgimea de bandă și cerințele de performanță din ce în ce mai mari. Produsele cloud Edge, precum gama Synology pentru gestionarea stocării, reprezintă una dintre soluțiile cu cea mai rapidă creștere astăzi pe piață, deoarece abordează în mod unic provocările cu care companiile moderne se confruntă."Peste opt milioane de soluții Synology de gestionare a datelor au fost implementate în întreaga lume1, fiecare fiind alimentată de sistemul de operare DSM. Fiind cel mai mare sistem de operare NAS din lume, DSM combină în mod unic interoperabilitatea stocării, backup-ul și capacitățile de protecție a datelor, precum și soluțiile solide de sincronizare și colaborare pentru a face față mediilor de lucru și surselor de date din ce în ce mai variate. Add-on-urile dezvoltate de Synology, precum Synology Drive, suita Active Backup și multe altele, înregistrează mai mult de șase milioane de descărcări lunare.

DSM 7.0, următorul pas înainte pentru platformă, va fi lansat în 29 iunie2. Lansarea împreună cu noua actualizare include servicii hybrid-cloud noi, precum:
• Active Insight, o soluție de monitorizare și diagnosticare pe scară largă a dispozitivelor
• Hybrid Share, care combină soluții locale cu flexibilitatea de stocare şi capacitățile de sincronizare oferite de C2
• C2 Identity, un „directory as a service” cloud hibrid pentru simplificarea gestionării domeniilor cross-site3.

Alături de îmbunătățirile aduse platformei, cum ar fi suportul unor volume de până la 1 PB pentru sarcini foarte mari, DSM 7.0 aduce, de asemenea, îmbunătățiri la nivel de securitate prin intermediul Secure Sign-In. Acest nou sistem de securitate face ca autentificarea prin doi factori să fie simplă de utilizat.Noile soluții C2

Având lansarea imediat după disponibilitatea noului DSM, C2 Password, C2 Transfer și C2 Backup sunt soluții independente care răspund nevoilor moderne de protejare a parolelor, partajare de fișiere sensibile și copiere de rezervă a oricăror dispozitive și servicii de cloud SaaS comune.

„Patru ani de implementare și de operare a serviciului nostru cloud ne-au permis să integrăm expertiza noastră în gestionarea datelor cu noile tehnologii, permițând optimizări inovatoare care oferă o soluție fiabilă, dar extrem de competitivă din punct de vedere al costurilor”,
a spus Wong. „Căutăm acum o cale de expansiune rapidă în locații suplimentare pentru a ne adresa clienților potențiali.”Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite